Kävele Naiselle Ammatti!

Kävele Naiselle Ammatti! Söderkullan kirkko

Vuonna 2019 kävellään naisille Ammatteja jo kymmenettä kertaa! Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran 15.9.2019 myös Söderkullan kirkolla!

Tapahtumiin osallistuvien kävelijöiden lahjoituksilla tuetaan naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tehdä Naisten Pankin Ammattia (30 €) vastaavan lahjoituksen tai lahjoittaa sinulle sopivan summan. Mitä enemmän lahjoituksia, sitä enemmän keräämme Ammatteja!

Sipoon Syke tarjoaa alkulämmittelyn, voit valita 2km tai 5 km merkatun reitin tai vaikka köpötellä kirkon ympäri!
Tule mukaan tekemään hyvää liikkumalla!

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Söderkullan kirkko

Aamiainen kirkolla

Tervetuloa yhteiseen pöytään!
ti 1.10.2019 klo 18.00 - ma 7.10.2019 klo 19.30

Pappila

Pappilan parisuhdeillat

Pappilan parisuhdeillat luentoineen jatkuvat taas syksyllä. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, vain lastenhoidintarve pitää ilmoittaa etukäteen!