Sipoon äänet - Aranjuez!

Sipoon äänet - Aranjuez! Sipoon kirkko

Festivaalin suuressa orkesterikonsertissa Sipoon kirkossa klo 19 Sipoon Kamariorkesteri vierailee festivaalilla ensi kertaa!

Aranjuez! Kuulemme kitarakonsertoista kuuluisimman ja rakastetuimman: Joaquín Rodrigon Aranjuez-konserton. Sen lisäksi orkesteri näyttää kyntensä Maurice Ravelin iki-ihanien teosten parissa.

Konsertin johtaa Tapio von Boehm ja kitarasolistina on Àlex Garrobé.

Liput kaikkiin konsertteihin voi ostaa sekä ovelta että netistä Netticket.fi (Lippujen hinnat netticketin sivuilla: 12.10.2019 klo 19.00 Sipoon kamariorkesteri Aranjuez, Sipoon Kirkko. Liput: 20€ / 15 € ( sis. palvelumaksu, Perhelippu 2 aikuista + 2 lasta (12-18v.) 30 €, alle 12v. ilmaiseksi)

Info: Sipoonaanet.fi

Järjestäjä

Järjestäjä: Sipoon kunnan Kulttuuripalvelut, Musiikkiopisto Sipoossa, Sibbo svenska församling, Sipoon suomalainen seurakunta, Sipoon kirjasto ja Lilla Villan.