Karjalaisen kansan messu

Karjalaisen kansan messu Sipoon kirkko

21. su helluntaista. Aiheena "Jeesuksen lähettiläät." Ehtoollisjumalanpalvelus, jossa musiikkina Karjalaisen kansan messun lauluja ja virsikirjan virsiä.

Tapani Nuutisen säveltämän Karjalaisen Kansan Messun sävelet ja sanat nousevat karjalaisesta maaperästä ja kalevalaisesta runonlauluperinteestä, mutta myös ”paimenpojan kirkon” kokemuksista ja itäsuomalaisesta sielunmaisemasta.

Karjalaisessa kirkkopyhässä liturgia ja saarna Aija Wist, kanttorina Marko Korven-Korpinen. Messussa on mukana kirkkokuoro.

Messua on suunniteltu Sipoon karjalaisten kanssa.
Messun jälkeen lasketaan Vanhan kirkon hautuumaalla olevalle Karjala-muistomerkille kukat. Tämän jälkeen Karjala-juhla seurakuntatalolla. Juhlassa nautimme ensin kirkkokahvit ja sen jälkeen on ohjelmaa mm. yhteislaulua. Koko messuväki on tervetullut juhlaan.

Luomisesta Luvattuun maahan - Raamattuluentosarja Viidestä Mooseksen kirjasta

Raamattuluentosarja Viidestä Mooseksen kirjasta on ennättänyt viidenteen kirjaan. Aiheesta luennoi pastori Ilkka Rytilahti.

Sipoon kirkko

Päivän aiheena on "Kristuksen kuninkuus". Tanja Louhivuoren lähtösaarna.

Sipoon kirkko

Ensimmäisen adventtisunnuntain aiheena on "Kuninkaasi tulee nöyränä".