Pappilan Sana ja sävel Pappila

Illan aiheena RIIPPUVUUDET

Riippuvuus tarkoittaa tilannetta, jossa henkilö on valmis käyttämään huomattavan paljon aikaa ja vaivaa voidakseen käyttää jotain ainetta tai suorittaa jotain toimintoa, esimerkiksi pelaa uhkapelejä.

Riippuvuus koskettaa usein koko perhettä, läheisiä ihmisiä, ystäviä ja työyhteisöä.

Aiheesta kertovat  ratkaisukeskeisen kristillisen terapeutti -koulutuksen saanut sipoolaisaviopari Tarja ja Kai Laitinen.

Lisäksi illassa tuttuun tapaan musiikkia, josta vastaa PSS-houseband johtajanaan Seppo J. Järvinen.
Mukana myös pastori Aija Wist.

Kahvi- ja teetarjoilu illan päätteeksi.

PAPPILAN SANA JA SÄVEL syksy 2019

• 10.9. klo 18 Kaikkeen maailmaan ja konsertti, Sipoon kirkko
  • 8.10. klo 18 Lupausten varassa
  • 12.11. klo 18 Riippuvuudet
  • 10.12. klo 18 Joulugospel, Sipoon kirkko. Pappilajatkot.

Pappila

Pappilan Sana ja sävel

Sanaa, rukousta, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Iltakahvi ja -tee illan päätteeksi. Kokoontumiset kuun 2. tiistaina Pappilassa. Illan aiheena Isän kämmenellä

Pappila