Aamiainen kirkolla

Söderkullan kirkko

Tervetuloa yhteiseen pöytään!

Monipuolinen, maksuton aamupala kaikille sitä tarvitseville.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Kirjapiiri Kirkonkylällä

Kirjapiiri kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntatalolla, vetäjänä Eija Fuller-Juusti.

Olohuone

Olohuoneeseen ovat kaikki tervetulleita. Ollaan yhdessä ja jaetaan asioita jotka nyt tuntuvat tärkeiltä.