Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Sipoon kirkko

Tervetuloa virittäytymään jouluun!

Tervetuloa Sipoon kirkkoon laulamaan yhdessä perinteiseen Kauneimmat joululaulut -tilaisuuteen!

Taustatietoa Kauneimmista Joululauluista

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 47. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Nykyisin lähes jokainen evankelisluterilainen seurakunta järjestää vähintään yhden Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden. Suurimmat seurakunnat laulattavat ihmisiä kymmenissä tilaisuuksissa ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Kauneimpia Joululauluja lauletaan kirkkojen lisäksi muun muassa kuppiloissa, kauppakeskuksissa ja kouluissa. Tämän lisäksi Kauneimpia Joululauluja kokoontuvat laulamaan myös ulkosuomalaiset eri puolilla maailmaa.

Pappila

Pappilan Sana ja sävel

Sanaa, rukousta, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Iltakahvi ja -tee illan päätteeksi. Kokoontumiset kuun 2. tiistaina Pappilassa. Illan aiheena Isän kämmenellä

Pappila