Aamiainen kirkolla

Söderkullan kirkko

Tervetuloa ilmaiselle aamiaiselle Söderkullan kirkolle keskiviikkoisin!

Klo 10 aloitamme hartaudella, aamiainen alkaa n. klo 10.10.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Perhekerhossa leikitään ja jutellaan yhdessä!

Tiistai-kahvit

Tervetuloa juttelemaan ja tapaamaan tuttuja! Tarjolla kahvia/teetä ja leipää, sekä mukavaa seuraa. Maksu 2€ menee Yhteisvastuukeräyksen ja seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Junnujen avoimet ovet Söderkullassa

Alakouluikäisille ajanviettoa, läksyjen tekoa ja pientä välipalaa koulun jälkeen!