Messuavustajakoulutus

Messuavustajakoulutus Söderkullan kirkko

Tule mukaan messuavustajakoulutukseen!

Haluaisitko olla mukana valmistamassa ja toteuttamassa messua? Lukea tekstejä, rukoilla esirukosta, avustaa ehtoollisella, ideoida saarnaa, vaikuttaa musiikkiin tai tehdä jotain muuta, mitä keksitään yhdessä? Tule mukaan yhteiseen iltaan, joka päättyy iltakirkkoon.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Tule mukaan vapaaehtoistoiminnan koulutusiltoihin Söderkullan kirkolle!

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Tule mukaan vapaaehtoistoiminnan koulutusiltoihin Söderkullan kirkolle!

Valon messu

Valon messu on messu kaikenikäisille. Messun jälkeen syömme yhdessä iltapalaa.