Sydämen tien hartaus

ma 10.2. kello 18.30 - ma 10.2. kello 20.00
Söderkullan kirkko

Sydämen tien hartaudessa yhdistyy Raamatun sana, rukous ja kehollisuus.

Sydämen tien hartaudessa rukoillaan, kuullaan Raamatun sanoja ja venytellään. Ota oma jumppamatto ja mukavat lämpimät vaatteet mukaan. Venyttelyjä vetää Tuula Toivonen ja mukana on aina myös seurakunnan työntekijä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.