Pappilan Sanan ja sävelen YV-konsertti

ti 11.2. kello 18.00 - ti 11.2. kello 20.00
Pappila, Sipoon kirkko

Konsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. PSS-houseband, God`s crew -bändi, Tiina Sabu, Dimitri Isberg ja Aija Wist.

Helmikuun PSS-ilta vietetään Sipoon kirkossa Yhteivastuukeräyksen merkeissä.
Konsertissa on mukana God`s crew -bändi, joka soittaa hengellistä pop-rockia.
Mukana on myös laulajat Tiina Sabu, Dimitri Isberg ja Aija Wist. Heitä säestää PSS-houseband.
Konsertti alkaa klo 18 ja ilta jatkuu Pappilassa kahvi- ja teejatkojen merkeissä konsertin jälkeen.

Tänä vuonna Yhteisvastuukeräys tukee vanhemmuutta.

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Lapsen ja vanhemman välinen myönteinen suhde edistää lapsen kehitystä. Sen sijaan vanhemman yksinäisyys, stressi tai sosiaalisen tuen puute ovat riskitekijöitä koko perheen hyvinvoinnille.

Tuen tarpeellisuudesta huolimatta monien isien ja äitien kokemus on, että arjen vanhemmuushaasteisiin tukea on saatavilla liian vähän.

Yhteisvastuu 2020 tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tukemalla vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Lisää YV-keräyksestä https://www.yhteisvastuu.fi/kampanja/

Kevätkauden PSS-Illat aina kuun 2. tiistai.
14.1., 11.2., 10.3., 14.4., 12.5.