Yö kirkolla

ti 18.2. kello 20.00 - ke 19.2. kello 12.00
SÖDERKULLAN KIRKKO

Hiihtoloma, eikä mitään tekemistä? Ei hätää, tule viettämään Yö kirkolla!

Tule mukaan vietämään Yö kirkolla, yö alkaa tiistaina Nuorten avoimien ovien jälkeen klo 20.00 ja päättyy keskiviikkona 19.2. klo 12.00. Ilmoittaudu viimeistään 13.2. täällä olevan linkin kautta tai ilmoittautumiskansioihin Kellarilla tai Söderkullan kirkolla. Ohjelmassa hengailua, syömistä ja yhdessäoloa. Tulosta tai ota mukaasi turvalomake, mistä löytyy myös tarkemmat ohjeet yötä varten. Palauta lomake täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään silloin, kun saavut yöhön.

TURVAKAAVAKE

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.