Perheiden retki Luonnontieteelliseen museoon

Luonnontieteellinen museo, Helsinki

Karkauspäivän retki perheille, ilmoittaudu mukaan 24.2. mennessä! Museon opastus on leikki-ikäisille suunnattu.

Karkaa retkelle dinosaurusten maailmaan!

Perheiden retki Luonnontieteelliseen museoon tehdään karkauspäivänä 29.2. Museossa tunnin opastus ja n.30min vapaata aikaa. Toiminnallaan opastus on suunnattu leikki-ikäisille lapsille (3-7v) ja sisältää esim. pelaamista, leikkiä ja keskustelua.

Retkelle hinta on 10 €/aikuinen, lapset ilmaiseksi. Hintaan sisältää bussikuljetuksen (Packalén Bus) sisäänpääsymaksun ja opastuksen. Retkimaksu kerätään käteisenä bussissa retken alussa, tuothan tasarahan! Jos tarvitsette kevennystä maksussa, voitte olla yhteydessä perhediakoni Eeaan.

Lähtö
klo 14.15 Nikkilästä Kirkonkylän seurakuntatalolta (Iso Kylätie 1)
n. Klo 14.35 Söderkullan kirkolta  (Neiti Miilin tiedä 2)
n. klo 15.30-16.25 opastus museossa
Opastuksen jälkeen varattu omaa aikaa ja halutessaan voi syödä oman välipalan. Museon kahvila on auki ja 4.krs on paikka, jossa voi syödä omia eväitä. 17.00 Museo menee kiinni.
Paluumatka Sipooseen: n. klo 17.50 Söderkullassa ja n. klo 18.10 Nikkilässä.

Huom! lapsi ei saa matkustaa bussissa kenenkään sylissä ja jokaiselle tulee kiinnittää turvavyö. Otathan tarvittaessa oman istuimen mukaan lapselle. Tämä on ainoa retkitiedote, ette saa erillistä infoa/yhteydenottoa ennen retkeä.

Ilmoittautuminen:

Paikkoja on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 24.2.
Ilmoittautuminen Sonjalle: sonja.krogars@evl.fi / 050 496 6937
Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot:
Jokaisen osallistujan koko nimi ja lapsen ikä, aikuiselle puhelinnumero, tieto mistä tulet kyytiin.