Valon messu

SÖDERKULLAN KIRKKO

Valon messu on lämminhenkinen messu kaikille!

Valon messussa on puhujana Titta Tunkkari ja toteutuksessa mukana myös Xaris Finland -tanssiryhmän lapsia ja nuoria. Valon messu on vapaaehtoisten toteuttama messu, se sisältää paljon musiikkia ja rukousta. Messun lomassa Mervi ja Päkä-lammas kutsuvat kaikkia lapsia pyhäkouluhetkeen, Musiikista vastaa Jaana Halonen, kanttorina Mika Korhonen ja liturgina Sirpa Tolppanen,

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

vs. seurakuntapastori