Sydämen tien hartaus

ma 9.11. kello 18.30 - ma 9.11. kello 20.00
SÖDERKULLAN KIRKKO

Sydämen tien hartaus on hartaus sielulle, mielelle ja keholle.

Sydämen tien hartaushetki on kehollinen hartaus, missä on mukana venyttelyä, rukousta ja Taizé-laulua. Ota joustavat lämpimät vaatteet, oma jumppamatto, juomapullo ja torkkupeitto mukaan.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.