VERKOSSA Valon messu

SÖDERKULLAN KIRKKO

Tervetuloa Valon messuun!

Valon messu on vapaaehtoisten toteuttama messu, viettämään yhdessä lämminhenkistä iltahetkeä. Puhujana on Tiina-Susanna Hirvonen, musiikista vastaa Jaana Halonen, säestää Mika Korhonen.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.