Satumaamessu VERKOSSA

Sipoon kirkko

On rukoussunnuntai. 5. su pääsiäisestä. On myös äitienpäivä ja juhlistamme äitienpäivän viettoa lahjalaululla.

Satumaamessun laulut ovat monille tuttuja populaarimusiikin helmiä, joiden lyriikat puhuvat myös hengellisestä kaipuustamme.
Nimikkolauluna on Unto Monosen tango Satumaa, jonka on tulkittu kertovan Taivaasta.
Satumaamessussa emme vietä ehtoollista, vaan Sana, rukous ja musiikki vuorottelevat.
Musiikista vastaavat sopraano, diplomilaulaja Vilja Riutamaa, kitaristi, tangolauluja Timi Isberg, basisti Hannu Wist ja pianisti Mika Korhonen. Jumalanpalveluksessa saarnaa pastori Aija Wist. Tekstinlukijana toimii Matti Nygren.
Äitienpäivän viettäjille on jumalanpalveluksen alussa musiikillinen lahja.

Linkki jumalanpalvelukseen https://youtu.be/pwSpy8ktTmk

Päivän kolehtikohde: Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia
ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja
kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät ry, PL 18, 37801, Akaa, FI19