Etelä-Sipoo

Etelä-Sipoon alueella tapahtuu paljon seurakunnan toimintaa, jota kaikki seurakunnan työntekijät ovat mukana toteuttamassa.

Söderkullan kirkon toiminnasta

Aluetyötä kehittää aluetyöryhmä

Ryhmässä on aluetyöntekijät sekä yhdeksän seurakuntalaista:

• Liisa Albrecht, 0400 765 019, liisa.albrecht(at)elisanet.fi
• Leena Joki-Korpela, 040 508 0313
• Marjaana Juotasniemi
• Mervi Lehikoinen, 050 340 9505, mervixlehikoinen(at)gmail.com
• Matti Leskinen
• Heidi Malinen
• Maija Ojanen, 040 730 0387
• Timo Viitaniemi

Aluetyöryhmä kokoontuu neljä kertaa vuodessa. Kevään aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Jos haluat osallistua seurakunnan toiminnan kehittämiseen, kertoa ideoitasi ja toiveitasi
tai muuten vaan jutella, ota rohkeasti yhteyttä aluetyöntekijöihin!

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Etelä-Sipoon aluetyö ja koululaiset