Järjestämme erilasia RETKIPÄIVIÄ JA TILAISUUKSIA, joista löydät lisää tietoa "Tapahtumissa"
Kutsumme perheitä viettämään aikaa yhdessä ja muiden perheiden kanssa.

Lauantaina 15.12 "Kauneimmat joululaulut" Söderkullan kirkolla, lapset ovat erityisesti huomioitu tässä Kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa.

PERHELEIRI

Talven perheleiri järjestetään 25. - 27.1.2019 Keravan seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakoto. Lisää tietoa "Tapahtuamat" -kohdassa.

Heinäkuussa 2019 osallistumme "Pisara" -suurleiriin, Partaharju/ Pieksamäki. Telttaleirillä on mahdollisuus majoittautua myös omaan asuntoautoon.
Leiri on 24 - 29.7.2019, halutessaan voi osallistua perheleiriin ainoastaan viikonloppuna. Tällä kertaa leirille kutsutaan osallistumaan niin nuoret, lapset kuin perheet.

Syksyn 2019 Perheleiri on Keravan seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakoto, 25. - 27.10.

Lisää tietoa lapsityönohjaajalta Sonja Krogars.

KOULULAISTEN LEIRIT löytyvät oman
linkin kautta.