Kuukauden 2. tiistai klo 18-20 Pappilassa (Kuninkaantie 28). Musiikkia, rukousta ja vapaata keskustelua Sanan äärellä ja iltapalaa.

Tervetuloa laulamaan ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.
Nähdään! -pastori Aija Wist

Sanan ja sävelen ilta pappilassa

Söderkullan kirkon arkkitehti kertoi suhteestaan Raamattuun

Mitä Sana merkitsee arkkitehdille? Sanan ja sävelen illassa arkkitehti Juhani Aalto vastasi tuohon kysymykseen. Aalto on myös Söderkullaan nousevan uuden kirkon arkkitehti.

-Raamattu ei ole vain legendoja, vaan vahva aineisto, jossa Jumala ilmoittaa itsensä. Se ei ole vain ohjekirja, vaan kertoo millainen Jumala on, Aalto kuvaili.

Raamatun lukemiseen on monia tapoja eikä sen tarvitse olla vaikeaa. Sitä voi vain lukea kuten mitä tahansa kirjaa, Sanaa voi kuunnella tai sitä voi tutkia raamattupiirissä. Jotkut haluavat mietiskellä Sanaa, jotkut opetella ulkoa säkeitä. Tapoja on monia.

Aallon mielestä voimme kysyä kuten Paavali kohdatessaan Herransa: Kuka Sinä olet? Vastaus löytyy Raamattua lukemalla.

Sanan ja Sävelen ilta sisältää nimensä mukaisesti myös paljon musiikkia. Marraskuisena tiistaina illan aikaan musisoivat Seppo J. Järvinen pianolla, Hannu Wist kitaralla ja Antti Korhonen viululla. Aija Wist lauloi.

Teksti ja kuva/kuvat: Helena Holmroos
Artikkeli on tehty syksyllä 2017 osana
teologisten opintojen työharjoittelua.

Raamattu ei ole vain ohjekirja, vaan ilmoitus siitä, millainen Jumala on, Juhani Aalto sanoi.