PISARA suurleiri 24-29.7. - nyt myös perheille!

Partaharjun suurleiri PISARA sisältää tänä vuonna kolme leiriä - koululaisille, nuorille ja perheille! Pisara on telttaleiri, jolle odotetaan 2000 osallistujaa. Ensimmäistä kertaa suurleiriä rakennetaan kaikenikäisille, luvassa on monipuolista ohjelmaa koko leiriväelle että omalle ryhmälle!

Matka leirille toteutetaan yhteistyössä Tuusulan, Mäntsälän ja Sipoon seurakuntien kanssa. Pisara muodostuu varhaisnuorista eli 10-14 vuotiaista tytöistä ja pojista ohjaajineen, perheleiristä 0-9 vuotiaille lapsille vanhempineen, kummeineen tai isovanhempineen ja ja nuorten leiristä eli 15 vuotta täyttäneistä nuorista ja aikuisille. Et tarvitse omaa telttaa, ja leirille matkustetaan yhteisellä bussilla

Perheleirille kutsumme etenkin alle 9-vuotiaita perheineen, vanhempineen, mummuineen, pappoineen ja/tai vaikkapa kummien kanssa. Majoitus tapahtuu omissa teltoissa Perhelän kylässä. Leirille voi saapua myös asuntovaunulla tai -autolla. Osallistua voi myös vain viikonlopuksi. Seurakunnasta järjestetään bussikuljetus, mutta omin kyydein voi mennä myös lyhyemmäksi ajaksi.

Pisara-suurleirin hinta on 80€ 10-14 v. (ei jäsen 100€), 80€ nuoret (ei jäsen 100€), 80€ aikuiset (ei jäsen 100€), 65€ 3-9v, ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Perheleirille voi osallistua myös perjantaista sunnuntaihin puoleen hintaan. Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen, leirin ohjelman ja seuraavat leirillä tapahtuvat ruokailut: aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat. Leirimaksu ei sisällä bussimatkalla tapahtuvia ruokailuja eikä leirillä välipaloja.

Ilmoittautuminen viimeistään 26.4. sipoonseurakuntanuoret@gmail.com

PISARA-suurleirin viralliset nettisivut