Meillä on diakonian virka avoinna!

Linkki Oikotielle

DIAKONIAN VIRKA AVOINNA

Sipoon suomalaisessa seurakunnassa

Etsimme mukavaan työyhteisöömme osaavaa työntekijää diakoniatyöhön. Virka voidaan ottaa vastaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Sipoo on kasvava kunta Helsingin läheisyydessä, seurakunnassamme on noin 9 500 jäsentä sekä 21 työntekijää. Seurakunta on alueeltaan suhteellisen laaja ja diakonian viranhaltijoille oman auton käyttö on välttämätöntä.

Työ on laaja-alaista diakoniatyötä, ja tehtävänkuvan osana on työalaan liittyvien uusien toimintamuotojen kehittäminen Etelä-Sipoossa yhdessä aluetiimin kanssa. Tehtävät tarkentuvat diakonian viranhaltijoiden keskinäisellä sopimuksella.

Viran tehtäviin kuuluu mm.:

• diakonisen avun tarpeessa olevien hengellinen ja aineellinen auttaminen

• diakoniaan liittyvien ryhmien kokoontumisten mahdollistaminen ja järjestäminen

• monikulttuurisuustyö, kansainvälinen diakonia ja lähetyssihteerin tehtäviä

• kehitysvammaistyö

• osallistuminen rippikoulutyöhön

• erilaisten tapahtumien ja projektien suunnittelu ja toteuttaminen yli työalarajojen

Tarjoamme sinulle hyvät työolosuhteet, toimivat työtilat ja hyvät resurssit.

Eduksi katsotaan diakonian virkaan vihkimys, kehittävä työote, sosiaalisen median osaaminen sekä kokemus kansainvälisestä diakoniasta tai monikulttuurisuustyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sitoutumista seurakuntaan ja sen sanomaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on diakonian viranhaltijalta vaadittava tutkinto (kirkkohallituksen päätös nro 141/2020). Palkkaus on vaativuusryhmä 502 mukainen ja peruspalkka on vähintään 2 591,33 euroa (sisältää ns. Sipoo-lisän +2 %) sekä mahdolliset kokemuslisät. Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Hakemus ja CV tulee toimittaa 25.11.2022 klo 12 mennessä sähköisesti osoitteeseen sipoon.suomalainen.seurakunta@evl.fi.

Haastattelut järjestetään perjantaina 2.12. (klo 9 alkaen) ja ma 5.12 (varalla).

Lisätietoja antaa diakonian ja kasvatuksen esihenkilö:

Eea Korhonen
eea.korhonen(at)evl.fi
tai p. 050 566 3684 (lomalla 12.11.-20.11.2022)

Virka täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

4.11.2022 15.31