Kummipäivää vietetään su 2.6. myös Sipoossa!

Sipoon suomalaisella seurakunnalla on ilo kutsua kummit yhdessä kummilastensa kanssa viettämään Kummipäivää Kaskelan kotieläinpihalle Talmaan klo 15.00-17.00. Sipoon suomalainen seurakunta maksaa sisäänpääsymaksun. Kotieläinpihalla on pieni kahvila, missä voi nauttia välipalaa omakustanteisesti. Halutessasi voit ottaa myös omat eväät mukaan.

Mikäli kummi ei pääse osallistumaan, voi lapsi osallistua retkelle itselleen läheisen ihmisen kanssa. Tarvittaessa järjestämme yhteiskuljetuksen, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan.

Retkelle ilmoittaudutaan sähköpostitse. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kuinka monta henkeä osallistuu ja tarvitsetteko kuljetusta kotieläinpihalle. Ilmoittautuminen viimeistään 31.5.2024.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa Piialta, piia.tupelin@evl.fi tai Annamarilta, annamari.lehtinen@evl.fi

16.5.2024 09.35