Ajankohtaista seurakunnasta

Lapsi- ja perhetyön virka avoinna

17.9.2019 13.44

Etsimme sinua
Lapsi- ja perhetyön virkaan!

Sipoon suomalaisessa seurakunnassa on avoinna uusi lapsi- ja perhetyön vakituinen virka kasvatuksen tiimissä. Lapsi- ja perhetyön virka sijoittuu kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaiseen vaativuusryhmään 501. 

Työ on laaja-alaista lapsi- ja perhetyötä. Osa tehtävistä sijoittuu säännölliseen viikkotoimintaan päivä- ja perhekerhotyössä sekä koululaisten junnutoiminnassa, mutta keskeisenä tehtävänkuvan osana on työalaan liittyvien uusien toimintamuotojen kehittäminen Sipoossa yhdessä muun tiimin kanssa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä leirityötä. 

Tarjoamme sinulle innostavan työilmapiirin lapsi- ja perhetyön tiimissä, mukavat työkaverit, toimivat työtilat ja hyvät resurssit.

Etsimämme työntekijä on vuorovaikutustaitoinen ja työtavoiltaan innovatiivinen. Odotamme joustavaa työotetta ja kutsumusta kirkon kasvatustyöhön.   

Pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen säädöskokoelman numeron 124 (1-3 §) mukaiset tutkinnot TAI muu soveltuva tutkinto. Arvostamme työkokemusta seurakunnassa tehtävästä lapsi- ja perhetyöstä.  Palkkaus on vaativuusryhmä 501 mukainen ja peruspalkka on vähintään 2 270,15 euroa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote sekä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. 
 

Lisätietoja antaa väliesimies: 
Eea Korhonen
eea.korhonen(at)evl.fi
tai p. 050 566 3684
(30.9.-4.10. välisenä aikana)
 

Hakemus ja CV tulee toimittaa 8.10.2019 mennessä sähköisesti osoitteeseen sipoon.suomalainen.seurakunta@evl.fi
 

Haastattelukutsut ilmoitetaan 14.10. ja haastattelut pidetään 18.10. ja 23.10.

« Uutislistaukseen