Ajankohtaista seurakunnasta

30.1.2020 14.06

KAUSITYÖ / KESÄTYÖ

Kirkonkylän hautausmaa

Sipoon seurakuntayhtymä hakee kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin (1 – 6 kk) ajalla 1.4 – 31.10.2020. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Palkkaamme myös kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin (1 – 4 kk) ajalla 1.5 – 31.10.2020. Hakijan tulee olla täyttänyt 16 vuotta työn alkaessa.

Tehtäviin kuuluu hautausmaan ja seurakunayhtymän hoidossa olevien hautojen hoitoa sekä viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Hakijalta edellytämme suomen- tai ruotsinkielen taitoa. Aikaisempi alan työkokemus ja viheralan koulutus t. opinnot katsotaan eduksi. Palkkauksessa noudatetaan kirkon virka- ja työehtosopimusta.

Hakulomakkeita saa Seurakuntayhtymän taloustoimistosta,

Iso Kylätie 1, Nikkilä, (avoinna ma – pe 9 – 12, soita 050 3376536 tarvittaessa). Hakulomakkeen voi tulostaa myös seurakuntiemme kotisivuilta. Hae tai palauta lomake henkilökohtaisesti koska jo silloin käymme alustavan keskustelun hakijan kanssa. Sovi etukäteen käynnistäsi.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Timo Yrjönen, puh. 050 3376536.

Hakemukset toimitetaan 2.3.2020 mennessä seurakuntayhtymän taloustoimistoon.

Kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä.

HAKULOMAKE