Kiinteistöpäällikön virka on avoinna

11.10.2021 10.02

Sipoon seurakuntayhtymässä on haettavana

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA

Etsimme joukkoomme innostunutta ja asiantuntevaa henkilöä kiinteistöpäälliköksi huolehtimaan seurakuntayhtymän arvokkaista kiinteistöistä ja hautausmaasta.

Kiinteistöpäällikön tehtävä on johtaa, valvoa ja kehittää kiinteistö- ja hautaustoimen kokonaisuutta. Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja rakennuttamisesta. Lisäksi hän huolehtii pitkäntähtäimen suunnittelusta ja korjaustarpeiden ennakoinnista, sekä toimii kiinteistö- ja hautaustoimen henkilöstön esimiehenä. Tehtävään kuuluu myös oman toimialan asioiden valmistelu ja esittely yhteiselle kirkkoneuvostolle.

Viran hakijalta edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa sekä riittävää käytännön kokemusta alan tehtävistä. Lisäksi edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä taito. Eduksi katsotaan kokemus esimiestehtävistä, hyvä kirjallinen asioiden esittelytaito ja hyvät sosiaaliset taidot. Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen (peruspalkka 3 382,37 euroa/kk ja kokemuslisä työkokemuksen perusteella). Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Kiinteistöpäällikön virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV on toimitettava maanantaihin 1.11.2021 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteella jenna.rask-backman@evl.fi tai postitse osoitteella: Sipoon seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkoneuvosto, Kiinteistöpäällikön virka, Iso Kylätie 1, 04130 SIPOO. Haastattelut järjestetään 8.- 9.11.2021. Rekrytointiin sisältyy henkilöarviointi, joka suoritetaan 12.11.2021. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Jenna Rask-Backman, p. 050 566 3681 ja kiinteistöpäällikkö Timo Yrjönen, p.050 337 6536.

Sipoon seurakuntayhtymä
Sipoon seurakuntayhtymään kuuluu kaksi seurakuntaa, Sipoon suomalainen seurakunta ja Sibbo svenska församling. Seurakuntayhtymän jäsenmäärä on noin 14 900 jäsentä. Työntekijöitä on yhteensä noin 50 henkilöä.