Yhdessä kirkkoon

Sipoon suomalaisessa seurakunnassa vietetään sunnuntaisin ja pyhäpäivinä jumalanpalvelusta Sipoon kirkossa klo 10. Kirkon etuosassa oikealla puolella on lapsille oma lastenpaikka, jossa lapset voivat seurata messua piirrellen tai vaikka leikkiä.

Perhemessua vietetään pari kertaa vuodessa, niistä ilmoitetaan erikseen Tapahtumissa.

Kirjepyhäkouluun voi liittyä 3 - 14 -vuotias lapsi. Pienemmät ja isommat lapset huomioidaan omalla kirjeellä. Lapsi saa 10 vuotiaaksi asit noin kerran kuukaudessa kotiin Lastenkirkko -lehden, joka on täynnä kaikenlaista mukavaa; tehtäviä, kuvia, luettavaa, ihmeteltävää. Lehden mukana tulee pieni saatekirje. Toivon mukaan tämä voi luoda yhteisiä ihmettelyn ja hiljentymisen hetkiä.
Yli 10 -vuotias lapsi saa noin kolme kertaa vuodessa postia, jossa kerrotaan mitä kaikkea mukavaa voi tehdä muiden samanikäisten kanssa seurakunnassa. Kirjeessä on myös mukana pieni saatekirje, joka kutsuu hiljentymiseen ja pohdiskeluun. Tervetuola mukaan!
Sonja Krogars 050-496 6937, sonja.krogars@evl.fi
Nina Okkonen 044-705 6586, nina.okkonen@evl.fi