Musiikki

Kanttorit ohjaavat seurakuntamme kuorotoimintaa. Ota heihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita!

KIRKKOKUORO

Hei, sinä laulutaitoinen, tule mukaan kirkkokuoroon! Jatkuu jälleen syksyllä.

Tervetuloa joukkoon!
Lisätietoja: kanttori Marko Korven-Korpinen, puh. 050 395 6779

LAPSIKUORO VÄLKE

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen:)
Harjoittelemme torstaisin, syksyllä jälleen!

Lisätietoja kanttori Tiina Paloniemi, 050 520 5805

Tervetuloa laulamaan ”Koko kylän Johannes-passiota” (J. S. Bach)!

Etsimme teokseen kuorolaisia kaikkiin ääniin. Teos on tarkoitus tuottaa mahdollisimman pitkälti sipoolaisin voimin. Tuottamisesta vastaa Sipoon musiikkiyhdistys ry, Sipoon suomalainen seurakunta ja Sibbo svenska församling. Harjoitukset pidetään tulevana syksynä joka kolmas viikko Kirkonkylän seurakuntatalossa (Iso Kylätie 1) tai Sipoon kirkossa (Kuninkaantie 19) sunnuntaisin klo 14.00-16.30. Ensimmäinen kokoontuminen on sunnuntaina 9.9. klo 14 Kirkonkylän seurakuntatalossa. Harjoitukset ovat kaksikieliset. Kuoron harjoittamisesta vastaa Teppo Salakka, korrepetiittorina toimii Marko Korven-Korpinen, äänenmuodostuksesta vastaavat Mari Karjalainen ja Jussi Merikanto. Esitys on keväällä 16.4.2019 Sipoon kirkossa.
Lisätietoja antaa sipoonmusiikkiyhdistys@gmail.com tai kuoromestari Teppo Salakka 0505213583.