Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Tällä hetkellä ei ole kerhoja. Toivottavasti tilanne korjautuu.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen!

AVOIMET OVET KOULULAISILLE

Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00 ja torstaisin klo 12.30-15.30. Voit tulla kirkon alakertaan oleleimaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina.

LAPSIKUORO VÄLKE

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen:)

Harjoittelemme torstaisin Söderkullan kirkolla ja Nikkilän seurakuntatalolla, Syksyn 2018 ensimmäinen tapaaminen on yhteisharjoitus Kirkonkylän seurakuntatalolla (Iso Kylätie 1) 6.9. klo 16. Silloin tarkentuu myös loppusyksyn aikataulu.

Lisätietoja kanttori Tiina Paloniemi, 050 520 5805

LEIRIT

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Liekeissä-leiri 7-9-vuotiaille
la 2.2. kello 10.00 - su 3.2.

Liekeissä-leiri 7-9-vuotiaille

Kouluikäisten leiri Nilsaksen leirikeskuksessa
Leirimaksu 30€ Sisaralennus -5€

Jos perheellä on taloudellisia vaikeuksia, on leiristä mahdollisuus hakea maksuvapautusta. Yhteys silloin leirin työntekijöihin.