Kuvassa tehdään stop motion videota.

SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

JUNNUKLUBI

Eli avoimet ovet alakoululaisille koulupäivinä, toimintaan voit osallistua oman aikataulusi mukaan.

Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin klo 12.30-16.00. Syksyn viimeinen kerta on 20.12. Junnuklubia ei ole itsenäisyyspäivänä 6.12. Kevään ensimmäinen kerta on 10.1. ja viimeinen 30.5. Junnuklubia ei ole talvilomalla 21.2.

Seurakuntatalon nuorten kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin 12.00-15.30.  Syksyn viimeinen kerta on 15.12. Kevään ensimmäinen kerta on 12.1. ja viimeinen 1.6. Junnuklubia ei ole talvilomalla 23.2., kiirastorstaina 6.4. ja helatorstaina 18.5.

Toimintaan tulee ilmoittautua kerran lukuvuoden aikana huoltajan yhteystietojen saamiseksi.

Junnuklubin sisältöä:

• Klo 12.30/12 ohjaajat paikalla ja yhteistä ohjattua/vapaata toimintaa, noin 13.30-14.45 välipala, toiminta jatkuu.
  • Toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita, esim. käsien pesu.
  • Toimintaan ei voi osallistua kipeänä.
  • Junnuklubi on maksutonta toimintaa alakoululaisille.
  • Koulujen lomapäivinä toimintaa ei ole.

Kysy lisää Ninalta! nina.okkonen@evl.fi tai 044 705 6586

Ilmoittautuminen Junnuklubiin tästä

Talven leiri Nilsaksessa

4.-5.2.2023 7-14 - vuotiaiden Talvileiri

Leirillä puuhailemme ja ulkoilemme yhdessä sekä hiljennymme Taivaan Isän edessä. Leirille tullaan omin kyydein. Leiri päättyy Söderkullan kirkolle, jonne bussi kuljettaa leiriläiset leirikeskuksesta. Tarkemmat tiedot tulee sähköpostilla lähempänä leiriä.

Leirin hinta on 30€. Sisarusalennus toisesta lapsesta on 5€. Maksusta voi saada alennusta tai vapautuksen taloudellisin perustein.

Ilmoittaudu tästä leirille

Lisätietoja Nina Okkonen 044-7056586 ja Sansku Rauhala 050-4696806

Tulossa Talvilomakerho Söderkullan kirkolla viikolla 8

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Kesäkerhoihin!