SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö. Koronan vuoksi toimintaa on supistettu tai peruttu väliaikaisesti.

TÄRKEÄÄ TIETOA JUNNUJEN AVOIMISTA OVISTA !

​​​​​​​​​​​​​​​​Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin klo 12.30-16 TOISTAISEKSI PERUTTU! Toiminta jatkuu aikaisintaan helmikuussa.

Nikkilässä seurakuntatalon Nuorten Kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin klo 12.30-16 TOISTAISEKSI PERUTTU!

Seuraavat leirit järjestetään 2021!

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

AVOIMET OVET KOULULAISILLE ​​​​​

HUOM. TOISTAISEKSI TAUOLLA! Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00. Voit tulla kirkon alakertaan oleilemaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina. Toimintaa jatketaan koronatilanteen sen salliessa.

HUOM. TOISTAISEKSI TAUOLLA! Kirkonkylän seurakuntalon nuorten Kellarissa ovet ovat auki koulupäivinä torstaisin klo 12.30-16. Myös kellarilla voi oleilla, pelailla ja tehdä läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa ja paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina. Toimintaa jatketaan koronatilanteen sen salliessa.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.