Kuvassa tehdään stop motion videota.

SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö. Huom. koronan vuoksi toimintaa on supistettu tai peruttu väliaikaisesti.

JUNNUKLUBI JATKUU KOULUJEN ALKAESSA

Junnujen avoimet ovet muuttuvat JUNNUKLUBIKSI

Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin 10.8.-21.12. klo 12.30-16.00

Seurakuntatalon nuorten kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin 12.8.-16.12. klo 12.30-16.00 (syyslomalla 21.10. ei ole Junnuklubia)

Junnuklubin ohjelma:

• Klo 12.30 ohjaajat paikalla ja yhteistä ohjattua/vapaata toimintaa, noin 13.30-14.30 välipala, 14.30 yhteinen hartaus, jonka jälkeen toiminta jatkuu.
  • Pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan turvavälejä, mutta emme pysty takaamaan sen onnistumista.
  • Kaikkien yli 12 -vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia.
  • Junnuklubi on maksutonta toimintaa alakoululaisille.
  • Koulujen lomapäivinä toimintaa ei ole.

Kysy lisää Ninalta! nina.okkonen@evl.fi tai 044 705 6586

Ilmoittauminen toimintaan on koko lukuvuodeksi (ei yksittäisille kerroille), jotta saamme huoltajan yhteystiedot ja tiedon huomioitavista asioista.

Ilmoittaudu Junnuklubiin mukaan tästä

KERHOPÄIVÄT 7 -10 -VUOTIAILLE ELOKUUSSA

Kerhopäivä Söderkullan kirkolla tiistaina 3.8. klo 9-15 ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY PE 30.7. KLO 12!

Kerhopäivä Seurakuntatalolla Nuorten Kellarilla torstaina 5.8. klo 9-15 PERUTTU!

Luvassa mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa sekä lounas.

Retkipäivä Papinsaareen keskiviikkona 4.8. Lähtö tilausveneellä Gumbostrandin satamasta klo 10 ja paluu satamaan noin klo 15.20. ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY PE 30.7. KLO 12!

Seurakunta ei järjestä kuljetusta satamaan tai sieltä pois. Saaressa saunomme, uimme sinilevätilanteen sen salliessa, grillaamme ja vietämme aikaa yhdessä.

Kerho-ja retkipäivät ovat maksuttomia. Jokaiseen päivään mahtuu mukaan 20 lasta. Papinsaaren retki toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 10.

Lisätietoja Ninalta, nina.okkonen@evl.fi p. 044-7056586 (25.6-26.7. Sanskulta: sanna.rauhala@evl.fi p. 050-469 6806)

Koronarajoitusten muuttuessa, voimme joutua muuttamaan toimintaa.

Ilmoittaudu Kerhopäiviin tästä

Ilmoittaudu Papinsaaren retkipäivään tästä

Seuraavat leirit järjestetään syksyllä 2021!

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.