SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö, koronan vuoksi toimintaa on supistettu väliaikaisesti.

• JUNNUJEN AVOIMET OVET JATKUVAT!
    Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaina 25.8. klo 12.30-16
    Nikkilässä seuerakuntatalon Nuorten Kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaina 10.9. klo 12.30-16

Syksyn 2020 leirit

2.-4.10. 10-14 vuotiaiden leiri Kalliopirtissä (Ilmoittautuminen 24.8.- 13.9.) Leirin hinta 35€

31.10.-1.11. 7-9 vuotiaiden leiri Nilsaksessa (Ilmoittautuminen 24.8.-16.10.) Leirin hinta 30€

Leirillä on monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa sekä hiljentymistä Taivaan Isän edessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Sanskulta: sanna.rauhala@evl.fi, p. 050 469 6806.
Muista kertoa ilmoittautuessa mistä leiristä on kyse, leiriläisen nimi, ikä ja mahdolliset ruokarajoitukset
tai muut huomioitavat asiat sekä huoltajan ja/tai laskunsaajan osoite ja puhelinnumero.

Sisarusalennus on 5€. Leirimaksuista on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisin perustein.

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Tällä hetkellä ei ole kerhoja. Toivottavasti tilanne korjautuu.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen!

AVOIMET OVET KOULULAISILLE ​​​​​

​​Jatkuvat viikolla 37!!!!!!!!  Tiistaina 8.9. Söderkullassa ja torstaina 10.9. Nikkilässä

Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00. Voit tulla kirkon alakertaan oleilemaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina. Syksyn viimeiset avoimet ovet ovat ti 15.12. ja vuodenvaihteen jälkeen jatketaan ti 12.1.

Kirkonkylän seurakuntalon nuorten Kellarissa ovet ovat auki koulupäivinä torstaisin klo 12.30-16. Myös kellarilla voi oleilla, pelailla ja tehdä läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa ja paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Syksyn viimeiset avoimet ovet ovat to 17.12. ja vuodenvaihteen jälkeen jatketaan to 7.1.

LAPSIKUORO VÄLKE

Kuoro on erityisesti alakoululaisille lapsille tarkoitettu, joukossamme on niin vasta-alkajia kuin useamman vuoden kuoroa harrastaneita. Kuoron lukukausi pitää sisällään harjoitusten lisäksi jumalanpalveluksissa ja seurakunnan eri tilaisuuksissa esiintymisiä, sekä hauskaa yhdessä oloa.

Harjoittelemme torstaisin
Söderkullan kirkossa klo 15-15.45 (Neiti Miilintie 2)
Kirkonkylän seurakuntatalolla klo 16-16.45 (Iso Kylätie 1)

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen, toivomme mukaan paljon uusia kuorolaisia iloitsemaan
yhteisestä lauluharrastuksesta!

Lisätietoja kanttori Tiinalta 050 520 5805 tai tiina.paloniemi@evl.fi

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.