Kuvassa tehdään stop motion videota.

SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

JUNNUKLUBI

Eli avoimet ovet alakoululaisille koulupäivinä

Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin klo 12.30-16.00. Kevään viimeinen kerta on 31.5.

Seurakuntatalon nuorten kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin 12.30-15.30.  Junnuklubia ei ole 26.5. Kevään viimeinen kerta on 2.6.

Toimintaan tulee ilmoittautua huoltajan yhteystietojen saamiseksi.

Junnuklubin sisältöä:

• Klo 12.30 ohjaajat paikalla ja yhteistä ohjattua/vapaata toimintaa, noin 13.30-14.45 välipala, jonka jälkeen yhteinen hartaus, toiminta jatkuu.
  • Toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita, esim. käsien pesu.
  • Toimintaan ei voi osallistua kipeänä.
  • Junnuklubi on maksutonta toimintaa alakoululaisille.
  • Koulujen lomapäivinä toimintaa ei ole.
  • Huomioimme toiminnassa vallitsevat terveysviranomaisten suositukset ja ohjeet. Tästä syystä ennakkotietoihin voi tulla muutoksia.

Kysy lisää Ninalta! nina.okkonen@evl.fi tai 044 705 6586

Ilmoittautumistiedot Junnuklubiin tästä

KESÄKERHOT

Viikolla 23 Nikkilässä seurakuntatalolla nuorten kellarilla 6.-10.6. klo 9.00-16.00

Viikolla 24 Söderkullan kirkolla 13.-17.6. klo 9.00-16.00

Luvassa on yhdessäoloa, pelailua, leikkejä, askartelua ja hiljentymistä.

Ensisijaisesti voi ilmoittautua vain yhdelle viikolle, mutta mikäli ryhmissä on tilaa, voi osallistua toisellekin viikolle. Voit kirjoittaa tiedon halukkuudesta osallistua toiseen viikkoon ilmoittautumislomakkeen kohtaan "ohjaajien on hyvä tietää", muiden tarpeellisten tietojen kera. Kerho totetutuu, kun osallistujia on vähintään 7.

Hinta 50€/vko. Maksusta on mahdollista saada taloudellisista syistä alennusta tai vapautus.

Ilmoittautuminen viimeistään 20.5. klo 12

Lisätietoja:
Nina Okkonen
nina.okkonen@evl.fi

Ilmoittaudu kesäkerhoon tästä

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Kesäkerhoihin!