Kirkkovuosipeli

Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

Syksy 2019

Leirit Nilsaksessa

• 2.-3.11. Viestinviejät 7-9 -vuotiaille. Ilmoittautuminen viimeistään 21.10. Leirin hinta 30 €.
  • 22.-24.11. Jalanjäljissä 10-14 -vuotiaille. Ilmoittautuminen viimeistään 11.11. Leirin hinta 35€.

Leireillä on monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa sekä hiljentymistä Taivaan Isän edessä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot Sansku sanna.rauhala@evl.fi, p. 050 469 6806 ja Nina nina.okkonen@evl.fi, p. 044 705 6586. Muista kertoa ilmoittautuessa kummasta leiristä on kyse, leiriläisen nimi, ikä ja mahdolliset ruokarajoitukset tai muut huomioitavat asiat sekä huoltajan ja/tai laskunsaajan osoite ja puhelinnumero.

Sisarusalennus on 5€. Leirimaksuista on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisin perustein.

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Tällä hetkellä ei ole kerhoja. Toivottavasti tilanne korjautuu.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen!

AVOIMET OVET KOULULAISILLE

Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00. Voit tulla kirkon alakertaan oleilemaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina.

Torstaina 5.9. aloittaa avoimet ovet myös Kirkonkylän seurakuntalon nuorten kellarissa. Ovet ovat auki koulupäivinä torstaisin klo 12.30-16. Myös kellarilla voi oleilla, pelailla ja tehdä läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa ja paikalla on seurakunnan työntekijöitä.

LAPSIKUORO VÄLKE

Kuoro on erityisesti alakoululaisille lapsille tarkoitettu, joukossamme on niin vasta-alkajia kuin useamman vuoden kuoroa harrastaneita. Kuoron lukukausi pitää sisällään harjoitusten lisäksi jumalanpalveluksissa ja seurakunnan eri tilaisuuksissa esiintymisiä, sekä hauskaa yhdessä oloa.

Harjoittelemme torstaisin
Söderkullan kirkossa klo 15-15.45 (Neiti Miilintie 2)
Kirkonkylän seurakuntatalolla klo 16-16.45 (Iso Kylätie 1)

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen, toivomme mukaan paljon uusia kuorolaisia iloitsemaan
yhteisestä lauluharrastuksesta!

Lisätietoja kanttori Tiinalta 050 520 5805 tai tiina.paloniemi@evl.fi

LEIRIT

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

lapset