Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Kokkikerho Söderkullan kirkolla maanantaisin klo 16.00-17.30 3.-4. luokkalaisille.

Söderkullan kirkolla alkaa kaksi erillistä kokkikerhoa 3.-4. luokkalaisille. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 16-17.30 kirkon alakerran kerhotilassa (sisäänkäynti kirkon takaa). Ensimmäinen kerho kokoontuu 17.9.-15.10. ja toinen 22.10.-26.11.
Ilmoittautumiset sähköpostilla nina.okkonen@evl.fi. Kerrothan ilmoittautuessa kerholaisen nimen, iän/luokan, mahdolliset ruokarajoitukset ja muut huomioitavat asiat sekä kumpaan kerhoon hän tulisi ja onko toinen kerho mahdollinen. Lisäksi huoltajan nimi ja puhelinnumero olisivat tarpeelliset. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja yhteen kerhoon mahtuu 12 lasta.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen!

LAPSIKUORO VÄLKE

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen:)

Harjoittelemme torstaisin Söderkullan kirkolla ja Nikkilän seurakuntatalolla, Syksyn 2018 ensimmäinen tapaaminen on yhteisharjoitus Kirkonkylän seurakuntatalolla (Iso Kylätie 1) 6.9. klo 16. Silloin tarkentuu myös loppusyksyn aikataulu.

Lisätietoja kanttori Tiina Paloniemi, 050 520 5805

LEIRIT

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Syksyn leirit Nilsaksessa kouluikäisille

27.-28.10.2018