Kuvassa tehdään stop motion videota.

SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

JUNNUKLUBI

Eli avoimet ovet alakoululaisille koulupäivinä

Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin klo 12.30-16.00. Syksyn ensimmäinen kerta on 16.8. ja viimeinen kerta on 20.12. Junnuklubia ei ole syyslomalla 18.10.  ja itsenäisyyspäivänä 6.12.

Seurakuntatalon nuorten kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin 12.30-15.30.  Syksyn ensimmäinen kerta on 11.8. ja viimeinen kerta on 15.12. Junnuklubia ei ole syyslomalla 20.10.

Toimintaan tulee ilmoittautua kerran lukuvuoden aikana huoltajan yhteystietojen saamiseksi.

Junnuklubin sisältöä:

• Klo 12.30 ohjaajat paikalla ja yhteistä ohjattua/vapaata toimintaa, noin 13.30-14.45 välipala, jonka jälkeen yhteinen hartaus, toiminta jatkuu.
  • Toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita, esim. käsien pesu.
  • Toimintaan ei voi osallistua kipeänä.
  • Junnuklubi on maksutonta toimintaa alakoululaisille.
  • Koulujen lomapäivinä toimintaa ei ole.

Kysy lisää Ninalta! nina.okkonen@evl.fi tai 044 705 6586

Ilmoittautuminen Junnuklubiin tästä

Syksyn leirit Nilsaksessa

8.-9.10. Matkustan ympäri maailmaa 7-10 -vuotiaille

4.-6.11. Supersankarit 10-14 -vuotiaille

Leirillä puuhailemme ja ulkoilemme yhdessä sekä hiljennymme Taivaan Isän edessä. Leirille tullaan omin kyydein. Tarkemmat tiedot tulee sähköpostilla lähempänä leiriä.

Leirien hinnat on 30€ (yhden yön leiri) ja 35€ (kahden yön leiri). Sisarusalennus toisesta lapsesta on 5€. Maksusta voi saada alennusta tai vapautuksen taloudellisin perustein.

Ilmoittautumislinkki tulee tähän lähiaikoina.

Lisätietoja Nina Okkonen 044-7056586

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Kesäkerhoihin!