Kirkkovuosipeli

Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

Kesä 2019

Kesäkerhot 7-10 vuotiaille

Kesäkerho I Lilliputtiseikkailu 3.-7.6. klo 8.30-16 Kirkonkylän seurakuntatalo
Kesäkerho II Aikamatka10.-14.6. klo 8.30-16 Söderkullan kirkko

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä nina.okkonen@evl.fi

Kesäkerhoissa leikitään, liikutaan, askarrellaan, puuhataan monenlaista sekä hiljennytään Taivaan Isän edessä. Molemmilla viikoilla tehdään retki. Hinta 50€ / vko (sis. ohjelma, lounas, välipala) Ilmoittautumiset viimeistään 15.5. nina.okkonen@evl.fi Ilmoittautuessa tulee kertoa; kumpaan kerhoon ilmoitat, kerholaisen nimi, syntymäaika, osoite, mahdolliset erityisruokavaliot ja onko jotakin erityistä, mitä kerhon ohjaajien tulisi tietää, sekä laskun saajan nimi.

PISARA-leiri 24.-29.7.

Osallistuminen leirille Sipoon suomalaisen seurakunnan kautta ei totedu tänä vuonna, mutta lisätietoja leiristä ja osallistumisesta omatoimisesti löydät suurleirin omilta nettisivuilta pisara.fi

Pärske-leirit papinsaaressa

• 31.7.-2.8. 10-14-vuotiaille (leirille tarvitaan vähintään 10 ilmoittautunutta, jotta leiri toteutuu)
  • 6.-8.8. 7-9 vuotiaille (jo koulussa oleville)

Leireillä on monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa sekä hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Leirin hinta 40€.
Ilmoittautumiset viimeistään pe 12.7. Muista kertoa ilmoittautuessa kummasta leiristä on kyse ja mahdolliset ruokarajoitukset.
sipoonseurakuntanuoret@gmail.com

Leiripäivä koulun aloittaville 11.8. Pappilassa. Mukava tapa lähteä kokeilemaan, millaista leirillä on. Päivä päättyy kouluun lähtevien siunaamiseen Sipoon kirkossa klo 16. Päivä on ilmainen.

Ilmoittautumiset 31.7. mennessä nina.okkonen@evl.fi tai sonja.krogars@evl.fi

Lisätietoja Pärske-leireistä Sanna Rauhala p. 050 469 6806 sanna.rauhala@evl ja Nina Okkonen p. 044 705 6586 nina.okkonen@evl.fi

Sisarusalennus on 5€. Leirimaksuista on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisin perustein.

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Tällä hetkellä ei ole kerhoja. Toivottavasti tilanne korjautuu.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen!

AVOIMET OVET KOULULAISILLE

Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00. Voit tulla kirkon alakertaan oleilemaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina.

LAPSIKUORO VÄLKE

Kuoro on erityisesti alakoululaisille lapsille tarkoitettu, joukossamme on niin vasta-alkajia kuin useamman vuoden kuoroa harrastaneita. Kuoron lukukausi pitää sisällään harjoitusten lisäksi jumalanpalveluksissa ja seurakunnan eri tilaisuuksissa esiintymisiä, sekä hauskaa yhdessä oloa.

Harjoittelemme torstaisin
Söderkullan kirkossa klo 15-15.45 (Neiti Miilintie 2)
Kirkonkylän seurakuntatalolla klo 16-16.45 (Iso Kylätie 1)

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen, toivomme mukaan paljon uusia kuorolaisia iloitsemaan
yhteisestä lauluharrastuksesta!

Lisätietoja kanttori Tiinalta 050 520 5805 tai tiina.paloniemi@evl.fi

LEIRIT

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

lapset