Kuvassa tehdään stop motion videota.

SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö. Huom. koronan vuoksi toimintaa on supistettu väliaikaisesti.

JUNNUKLUBI

Eli avoimet ovet alakoululaisille, TÄLLÄ HETKELLÄ TOIMINTAAN VOI OSALLISTUA VAIN ILMOITTAUTUMALLA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA VIIKOILLE 3-7 (ilmoittaudu uudelleen, jos olet ilmoittautunut aikaisemmin). Paikkoja on rajoitetusti.

Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin klo 12.30-16.00, alkaen 18.1.

Seurakuntatalon nuorten kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin 12.30-15.30, alkaen 21.1.

Ilmoittaudu viikoille 3-7 mukaan tästä

ILMOITTAUTUMINEN PAKOLLISTA KORONATILANTEEN TAKIA!!!

Junnuklubi:

• Klo 12.30 ohjaajat paikalla ja yhteistä ohjattua/vapaata toimintaa, noin 13.30-14.45 välipala, jonka jälkeen yhteinen hartaus, toiminta jatkuu.
  • Toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita, esim. käsien pesu.
  • Toimintaan ei voi osallistua kipeänä.
  • Junnuklubi on maksutonta toimintaa alakoululaisille.
  • Koulujen lomapäivinä toimintaa ei ole.
  • Huomioimme toiminnassa vallitsevat terveysviranomaisten suositukset ja ohjeet. Tästä syystä ennakkotietoihin voi tulla muutoksia.

Kysy lisää Ninalta! nina.okkonen@evl.fi tai 044 705 6586

Kevään leiri 7-13 -vuotiaille 1.-3.4.2022 Keravan seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä

Luvassa on monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa sekä hiljentymistä Taivaan Isän edessä.

Ilmoittautuminen aukeaa helmikuussa.

Lisätietoja Ninalta nina.okkonen@evl.fi p. 044-7056586

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

pulkkamäki

Hiihtoloman 21.-25.2. päiväleirit Söderkullassa ja Nikkilässä 7-12 -vuotiaille

Päiväleiri on maanantaista perjantaihin joka päivä klo 10-14. Mukaan mahtuu 15 lasta. Hinta 25€. Taloudellisin perustein on mahdollista hakea maksuvapautusta.  Ohjelma sisältää lounaan. Sään salliessa ulkoilemme joka päivä.

Lisätietoja Nikkilä Sanna 0504696806 sanna.rauhala@evl.fi ja Söderkulla Pirkko 0505663682 pirkko.perila@evl.fi

Ilmoittaudu tästä Nikkilään ja Söderkullaan