Kuvassa tehdään stop motion videota.

SEURAKUNNAN TOIMINTAA KOULUIKÄISILLE

Alakouluikäisten lasten toimintaa seurakunnassa ovat mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö. Koronan vuoksi toimintaa on supistettu tai peruttu väliaikaisesti.

JUNNUKLUBI ON TOISTAISEKSI TAUOLLA

Junnujen avoimet ovet muuttuvat JUNNUKLUBIKSI

Nikkilässä seurakuntatalon Nuorten Kellarilla (Iso Kylätie 1) torstaisin klo 12.30-16.00 ja

Söderkullan kirkolla alakerran kerhotiloissa (Neiti Miilin tie 2) tiistaisin klo 12.30-16.00

Junnuklubiin mahtuu 15 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Junnuklubin ohjelma:

Klo 12.30 ovet auki, 13.30-14.30 välipala, 14.30 yhteinen hartaus, jonka jälkeen yhteistä ohjattua ohjelmaa ulkona sään salliessa tai sisällä.

Pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan turvavälejä, mutta emme pysty takaamaan sen onnistumista.

Kaikkien yli 12 -vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia.

Junnuklubi on maksutonta toimintaa alakoululaisille.

Kysy lisää:

Nina Okkonen

nina.okkonen@evl.fi

Jani Turunen

Lapsi- ja perhetyöntekijä

jani.turunen@evl.fi

Seuraavat leirit järjestetään 2021!

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

AVOIMET OVET KOULULAISILLE ​​​​​

HUOM. TOISTAISEKSI TAUOLLA! Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00. Voit tulla kirkon alakertaan oleilemaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina. Toimintaa jatketaan koronatilanteen sen salliessa.

HUOM. TOISTAISEKSI TAUOLLA! Kirkonkylän seurakuntalon nuorten Kellarissa ovet ovat auki koulupäivinä torstaisin klo 12.30-16. Myös kellarilla voi oleilla, pelailla ja tehdä läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa ja paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina. Toimintaa jatketaan koronatilanteen sen salliessa.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.