HUOM!

Seurakunnan toimintaa on PERUTTU 31.01.2021. asti!

Seuraathan tapahtumakalenteriamme! Lue lisää: uutisista.

 

YHDESSÄ KIRKKOON

Sipoon suomalaisessa seurakunnassa vietetään sunnuntaisin ja pyhäpäivinä jumalanpalvelusta Sipoon kirkossa klo 10. Sipoon ja Söderkullan kirkoissa on lapsille oma tila, jossa on erilaista tekemistä ja leluja ja pelejä lainaksi. Lapset voivat viettää aikaa tässä tilassa tai viedä haluamansa mukaansa kirkonpenkkiin. Osallistua ja seurata voi esimerkiksi piirrellen, lukemalla kirjoja tai vaikka leikkien. Täällä on myös lapsille kirkkopussi lainaksi jumalanpalveluksen ajaksi. Kerro mielellään toiveita ja ajatuksia lasten nurkan kehittämiseen!

 • PERHEMESSUA vietetään pari kertaa vuodessa, seuraa "Tapahtumat" - sivua
   
 • VALON MESSUSSA on osan aikaa lapsille oma pyhäkouluhetki.
   
 • KIRJEPYHÄKOULUUN voi liittyä 3 - 14 -vuotias lapsi.
  Lapsi saa 10 vuotiaaksi asti noin 6 kertaa vuodessa kotiin Lastenkirkko -lehden, joka on täynnä kaikenlaista mukavaa; tehtäviä, kuvia, luettavaa, ihmeteltävää. Lehden mukana tulee tietoa seurakunnan toiminnasta. Toivon mukaan tämä voi luoda yhteisiä ihmettelyn ja hiljentymisen hetkiä. Kannattaa käydä tutustumassa sivustoon lastenkirkko.fi, sieltä löytyy monipuolisesti tekemistä ja pohdittavaa.
  Yli 10 -vuotias lapsi saa noin kolme kertaa vuodessa postia, jossa kerrotaan mitä kaikkea mukavaa voi tehdä muiden samanikäisten kanssa seurakunnassa. Kirjeessä on myös mukana pieni saatekirje, joka kutsuu hiljentymiseen ja pohdiskeluun. Tervetuloa mukaan! 
  Ilmoittaudu Sonjalle tai Ninalle:
  Sonja Krogars 050-496 6937, sonja.krogars@evl.fi
  Nina Okkonen 044-705 6586, nina.okkonen@evl.fi

Perheille joululaulukirkko sunnuntaina 20.12. klo 13 seurakunnan youtube-kanavalla
Joululaulukirkko VERKOSSA https://www.youtube.com/channel/UC3UC-ATQsHwl5Jw2oaE8ICA