Yhdessä kirkkoon

Sipoon suomalaisessa seurakunnassa vietetään sunnuntaisin ja pyhäpäivinä jumalanpalvelusta Sipoon kirkossa klo 10. Sipoon ja Söderkullan kirkoissa on lapsille oma tila, jossa on erilaista tekemistä ja materiaalia lainaksi. Lapset voivat viettää aikaa tässä tilassa tai viedä haluamansa mukaansa kirkonpenkkin. Osallistua ja seurata voi esimerkiksi piirrellen, lukemalla krijoija tai vaikka leikkien. Täällä on myös lapsille kirkkopussi lainaksi jumalanpalveluksen ajaksi. Kerro mielellään toiveita ja ajatuksia lasten nurkan kehittämiseen!

Perhemessua vietetään pari kertaa vuodessa, niistä ilmoitetaan erikseen Tapahtumissa.

Kirjepyhäkouluun voi liittyä 3 - 14 -vuotias lapsi.

Lapsi saa 10 vuotiaaksi asti noin 6 kertaa vuodessa kotiin Lastenkirkko -lehden, joka on täynnä kaikenlaista mukavaa; tehtäviä, kuvia, luettavaa, ihmeteltävää. Lehden mukana tulee tietoa seurakunnan toiminnasta. Toivon mukaan tämä voi luoda yhteisiä ihmettelyn ja hiljentymisen hetkiä. Kannattaa käydä tutustumassa sivustoon lastenkirkko.fi, sieltä löytyy monipuolisesti tekemistä ja pohdittavaa.

Yli 10 -vuotias lapsi saa noin kolme kertaa vuodessa postia, jossa kerrotaan mitä kaikkea mukavaa voi tehdä muiden samanikäisten kanssa seurakunnassa. Kirjeessä on myös mukana pieni saatekirje, joka kutsuu hiljentymiseen ja pohdiskeluun. Tervetuola mukaan!
Sonja Krogars 050-496 6937, sonja.krogars@evl.fi
Nina Okkonen 044-705 6586, nina.okkonen@evl.fi