Palvelut ja asiointi Sipoon seurakuntien virastoissa

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat seurakunnan palvelutoimistoja, joihin voit ottaa yhteyttä eri tilanteissa. Henkilökunta opastaa mielellään tarvittaessa asioinnissa. Sipoon suomalaisen seurakunnan, Sibbo svenska församlingin ja Sipoon seurakuntayhtymän virastot sijaitsevat saman katon alla Nikkilän Kirkonkylällä, osoitteessa Iso Kylätie 1.

Seurakunnan koronainfosivulta löydät ajankohtaisen tilanteen. Apua ja tukea on saatavilla myös kriisin keskellä.

Sipoon suomalaisen seurakunnan
kirkkoherranvirasto

Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo
Puhelin: 09 239 1525 klo 9.00-12.00
Sähköposti: sipoon.suomalainen.seurakunta@evl.fi tai yhteydenotto linkistä löytyvän Palautelomakkeen kautta

Kirkkoherranviraston palvelut

• Virkatodistuksen tilaus: Käytä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä palvelua tilaavirkatodistus.fi tule käymään paikan päällä tai soita, voit myös tilata virkatodistuksen sähköpostitse: sipoon.suomalainen.seurakunta@evl.fi
  • sukuselvitykset
  • avioliiton esteiden tutkinta
  • kaste- ja vihkivaraukset
  • papin ja tilojen varaaminen perhejuhliin, tilojen vuokraamisesta löytyy lisätietoa täältä

Sipoon seurakuntayhtymän taloustoimisto palvelee arkisin klo 9.00-12.00

Käyntiosoite: Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo
Puhelin: 09 239 1262

Taloustoimiston palvelut:

• hauta-asiat
  • laskutukset ja laskunmaksut
  • kiinteistöasiat
  • seurakuntayhtymän hallintoasiat
  • seurakuntasalien ja Pappilan avainten nouto

Taloustoimiston yhteystiedot löytyy tästä linkistä.