TERVETULOA MUKAAN
SAAPAS-TOIMINTAAN!

Sipoon Nuorisopalvelut, Sipoon suomalainen seurakunta, sekä Sibbo svenska församling hakee uusia vapaaehtoisia Nettisaapas ja  KatuSaapas toimintaan Sipoossa. Toimintaan haetaan 16+ vuotiaat (NettiSaapas) ja täysi-ikäisiä (KatuSaapas) vapaaehtoisia. Toiminnan tarkoituksena on olla turvallisena aikuisena läsnä siellä missä nuoret ovat liikkeellä, erityisesti tapahtumissa.

 

NettiSaapas toimii netissä ja SoMe-alustoilla, päivystäjät kohtaavat nuoria samalla myönteisellä ja tukevalla touchilla kuin KatuSaappaassa. Netistä löytyy paljon tukea sitä etsivälle nuorelle, mutta NettiSaapas ei odota, että nuori löytää meidät, vaan me liikumme siellä missä nuoret ovat. Viljelemme esim. SoMe-kommentoinnilla positiivista asennetta muita ja itse elämää kohtaan, tuemme tarvittaessa.

Merkkaa kalenteriin 6. ja 17.3 illat. Koulutukset kestävät 2-3 h ja toisella kerralla meillä onkin jo ensimmäinen NettiSaapas päivystyksemme!

Ajatuksena on pitää NettiSaapas päivystyksiä kerran kuussa, ajoista sovitaan ryhmän kesken ja Netti-toiminta on tarvittua muulloinkin, kuin viikonloppuöinä!

NettiSaappaan yksi hyvistä puolista on myös se, että sen kautta paranee mahdollisuutemme "kasvattaa uusia vapaaehtoisia", koska nettipäivystyksiin (koulutuksen kautta) voi osallistua jo 16v. täyttäneenä!

 

Lauantaina 13.5. kokoontuu vanhat ja uudet saapaslaiset yhteiseen päivään Nilsaksen leirikeskuksessa, Gesterbyyssä. Saman päivän aikana koulutetaan myös uusia KatuSaapas vapaaehtoisia!

 

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit:


Sanna Rauhala, sanna.rauhala@evl.fi / p. 050 469 6806

Milja Westerlund, milja.westerlund@evl.fi / p. 050 566 3690

 


 
 


    

Ota yhteyttä