Toimintaa aikuisille

Seurakuntamme aikuistyön tavoitteena on, että mahdollisimman moni eri-ikäinen aikuinen voisi erityyppisen toiminnan kautta tuntea kuuluvansa seurakuntaan ja palvella omilla lahjoillaan. Tai olla vain mukana. Seurakuntayhteys vahvistaa kristillistä identiteettiä ja antaa uskosta Kristukseen kumpuavaa rohkaisua elämään.

Olet tervetullut mukaan myös aikuistyön työryhmään suunnittelemaan ja ideoimaan!

Huom. kesälomat meneillään, syyskauden aikataulut päivitetään tähän kesän aikana!

Säännöllinen toiminta Nikkilän kirkonkylällä:

Säännöllinen toiminta Söderkullassa:

RAAMATTUPIIRIT:

• Nikkilän raamattupiiri (Ilosanomapiiri) tiistaisin klo 18.30 - 20.30 Nikkilän kirkonkylän srk-talolla.

• Miesten raamattupiiri eli Äijäpiiri joka toinen torstai klo 18.30-20.00 Nikkilän kirkonkylän srk-talolla.

• Söderkullan raamattupiiri joka toinen viikko klo 18-19 Söderkullan kirkko.

• Naisten raamattu- ja keskusteluilta joka toinen parillinen maanantai klo 18.30 Pappilassa, yhteyshenkilö Anne Pircklén.

Tähtianikset, kanelitangot ja piparit

Kimppakyydillä seurakunnan tilaisuuksiin!

Seurakunnan tilaisuuteen tilattu kimppataksi, jonka kyydissä matkustaa vähintään kaksi henkilöä, maksaa yhdensuuntaiselta matkalta 3€ / henkilö. Loppusumman taksimatkasta maksaa seurakunta. Taksi pitää tilata vähintään 24h etukäteen:

p. 050 341 1919 tai toimisto@taxisipoo.fi