Ilmoittautuminen päiväkerhoihin!

Päiväkerho

Päiväkerhot ovat 2,5-5- vuotiaille tarkoitettuja kerhoja, joissa leikitään, lauletaan, harjoitellaan kädentaitoja, ulkoillaan ja ihmetellään pieniä ja isoja asioita. Kristillinen kasvatus on kerhon punaisena lankana. Kerhon katkaisee eväshetki, jolloin lapset syövät omat kerhoeväänsä.
 

Syksyn 2024 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä!

Päiväkerhot ovat 2,5-5-vuotiaille tarkoitettuja kerhoja, joissa leikitään, lauletaan, harjoitellaan kädentaitoja ja ulkoillaan. Kerhon aikana pidetään eväshetki, jolloin lapset syövät omat kerhoeväänsä.


Kirkonkylän srk-talo ma ja ke klo 9-12

Söderkullan kirkko ti ja pe klo 9-12


Päiväkerhomaksu on 40€ (syksy/kevät) kausi. Taloudellisista syistä voi anoa maksuvapautusta. 


Päiväkerhoon voit ilmoittautua ma 10.6. saakka nettilomakkeen kautta.

Lisätietoja lastenohjaaja Sari p. 044 906 6818, sari.fomin@evl.fi

Syksyn 2024 päiväkerhoihin hakulomake, avoinna ma 10.6. asti

 

Varhaiskasvatus

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho kokoontuu arkisin yhden tai useamman kerran viikossa leikkimään, hiljentymään sekä toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat koulutetut seurakunnan työntekijät yhdessä lasten kanssa.

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.

Ota yhteyttä

vs. lastenohjaaja

Virkavapaalla