Söderkullan päiväkerhotila

Päiväkerhot

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Se on osa kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille, eli 3-5 vuotiaille lapsille. Päiväkerho on lasta varten; hänen kasvunsa ja oppimisensa pesäpaikka, sen arkea värittää monenlainen toiminta jonka sisällön luovat ohjaajat yhdessä lasten kanssa.

·Nikkilän päiväkerho seurakuntatalon päiväkerhotiloissa Iso Kylätie 1
maanantaisin klo 8.30-11.30 ja keskiviikkoisin klo 13-16.

·Söderkullan päiväkerho Söderkullan kirkon päiväkerhotiloissa Neiti Miilin tie 2
maanantaisin klo 13-16 ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Päiväkerhot alkavat alkavat tammikuussa 2020 vko 2.
Nikkilässä ke 8.1.2020 ja Söderkullassa pe 10.1.2020
Ryhmä perustetaan, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 4 lasta.

HAKEMUSLOMAKE KEVÄT 2020
HAKEMUSLOMAKE KEVÄT 2020 (Word)

2 päivän kerho 40€/ lukukausi. Taloudellisista syistä voi hakea vapautusta.

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon toimintaa 3–5 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhoon otetaan lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta. Nuoremmat lapset pääsevät mukaan kesken kautta täytettyään kolme vuotta, mikäli paikkoja on vapaana halutussa kerhopaikassa.

Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Leikkiminen, liikkuminen, käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Myös hiljentyminen, käsien ristiminen rukoukseen ja yhteinen laulu kuuluvat päiväkerhojen rutiineihin.

Tervetuloa kerhoihin, nähdään!

Lisätietoja saa Sirpalta
sirpa.pihlasvuori@evl.fi / 040 652 6138

Pietarin kalasaalis

Lisää päiväkerhoista:

Turvallisessa ilmapiirissä tuetaan ja vahvistetaan lapsen suhdetta

-    omaan itseen
-    toisiin ihmisiin
-    Jumalaan
-    luontoon

Kerhopäivän ohjelmaan sisältyy mm. hartaushetki, leikkiä, laulua, kädentöitä, satuja ja ulkoilua ja syödään omat eväät. Lapsityön kanttori pitää päiväkerhoissa säännöllistä ja tavoitteellista muskaritoimintaa.