Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho kokoontuu arkisin yhden tai useamman kerran viikossa leikkimään, hiljentymään sekä toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat koulutetut seurakunnan työntekijät yhdessä lasten kanssa.

PÄIVÄKERHOTYÖ ON TOISTAISEKSI TAUOLLA VÄHÄISEN LAPSIMÄÄRÄN VUOKSI!

Lisää päiväkerhoista:

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon toimintaa 3–5 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhoon otetaan lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta. Nuoremmat lapset pääsevät mukaan kesken kautta täytettyään kolme vuotta, mikäli paikkoja on vapaana halutussa kerhopaikassa.

Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Leikkiminen, liikkuminen, käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Myös hiljentyminen, käsien ristiminen rukoukseen ja yhteinen laulu kuuluvat päiväkerhojen rutiineihin.

2 päivän kerho 40€/ lukukausi.
(Taloudellisista syistä voi hakea vapautusta.)

Tervetuloa kerhoihin, nähdään!

Lisätietoja saa Janilta