PÄIVÄKERHOT

Huom. seurakunnan päiväkerhotyö on tauolla lukuvuotena 2020-2021. Seuraa ilmoituksia uusista suunnitelmista!

Varhaiskasvatus

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho kokoontuu arkisin yhden tai useamman kerran viikossa leikkimään, hiljentymään sekä toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat koulutetut seurakunnan työntekijät yhdessä lasten kanssa.

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.

Söderkullan päiväkerho ulkoilee, kuvassa lapsia leikkimässä Söderkullan kirkon pihalla.

Lapsi- ja perhetyöntekijä

Varhaiskasvatus, perhetyö ja kirkkomuskari