Söderkullan päiväkerhotila

Päiväkerhot

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Se on osa kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille, eli 3-6 vuotiaille lapsille. Päiväkerho on lasta varten; hänen kasvunsa ja oppimisensa pesäpaikka, sen arkea värittää monenlainen toiminta jonka sisällön luovat lastenohjaajat yhdessä lasten kanssa. Syksyllä 2019 alkaa Söderkullan kirkolla myös Naperokerho 2-vuotiaille!

·Nikkilän päiväkerho seurakuntatalon päiväkerhotiloissa Iso Kylätie 1
maanantaisin klo 8.30-11.30 ja keskiviikkoisin klo 13-16.

·Söderkullan päiväkerho Söderkullan kirkon päiväkerhotiloissa Neiti Miilin tie 2
maanantaisin klo 13-16

HAKEMUSLOMAKE SYKSY 2019

Sipoon suomalaisen seurakunnan syksyn päiväkerhoihin haku päättyy 31.7.2019. Myös jo nyt mukana toiminnassa oleville lapsille tulee hakea paikka uudelle kaudelle. Päiväkerhopaikka vahvistetaan huhtikuussa ja kerhot alkavat viikolla 33. Ryhmä perustetaan, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 4 lasta.

PÄIVÄKERHOT KOKOONTUVAT SYKSYLLÄ 2019:

•Söderkullan kirkolla (Neiti Miilin tie 2, Söderkulla)
Maanantaisin 13-16.

•Kirkonkylän seurakuntatalolla (Iso Kylätie 1, Nikkilä)
Maanantaisin 8.30-11.30 ja keskiviikkoisin 13-16.

2 päivän kerho 40€/ lukukausi ja 1 päivä kerho 30€/lukukausi. Taloudellisista syistä voi hakea vapautusta.

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon toimintaa 3–5 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhoon otetaan lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta. Nuoremmat lapset pääsevät mukaan kesken kautta täytettyään kolme vuotta, mikäli paikkoja on vapaana halutussa kerhopaikassa.

Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Leikkiminen, liikkuminen, käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Myös hiljentyminen, käsien ristiminen rukoukseen ja yhteinen laulu kuuluvat päiväkerhojen rutiineihin.

Tervetuloa syksyn kerhoihin, nähdään!

Lisätietoja saa Sirpalta
sirpa.pihlasvuori@evl.fi / 040 652 6138

Pietarin kalasaalis

Lisää päiväkerhoista:

Turvallisessa ilmapiirissä tuetaan ja vahvistetaan lapsen suhdetta

-    omaan itseen
-    toisiin ihmisiin
-    Jumalaan
-    luontoon

Kerhopäivän ohjelmaan sisältyy mm. hartaushetki, leikkiä, laulua, kädentöitä, satuja ja ulkoilua ja syödään omat eväät. Lapsityön kanttori pitää päiväkerhoissa säännöllistä ja tavoitteellista muskaritoimintaa.