HUOM!

Seurakunnan toimintaa on PERUTTU 30.4.2021 asti!

Seuraathan tapahtumakalenteriamme! Lue lisää: uutisista.

Varhaiskasvatus

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho kokoontuu arkisin yhden tai useamman kerran viikossa leikkimään, hiljentymään sekä toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat koulutetut seurakunnan työntekijät yhdessä lasten kanssa.

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.

PÄIVÄKERHO

Haku käynnissä huhtikuun ajan (1.4.-30.4.)

HAE MUKAAN TÄSTÄ

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää kerhotoimintaa 3-5-vuotiaille kotihoidossa oleville lapsille.

Päiväkerhon syyslukukausi maksaa 30 €.

Kerhomaksuun on mahdollisuus saada vapautus taloudellisiin syihin vedoten. Ota yhteyttä seurakunnan diakoniatyöhön.

Päiväkerhoryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kahden ja puolen tunnin ajan:

- Nikkilän päiväkerhoryhmä kokoontuu maanantaisin klo 9.00-11.30 ja perjantaisin klo 9.00-11.30

- Söderkullan päiväkerhoryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13.00-15.30 ja keskiviikkoisin klo 9.00-11.30

Ryhmät käynnistyvät viikolla 33

Kerhopäivän aikana ulkoillaan, leikitään, syödään eväät ja hiljennytään hartauteen.

Sipoon kunnan ja Sipoon suomalaisen seurakunnan avoimen varhaiskasvatuksen kerhot syksyllä 2021 lukujärjestys