Ilmoittautuminen päiväkerhoihin!

Päiväkerhoon ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 sai jatkoaikaa kesäkuun loppuun!

Päiväkerhot ovat 3-5- vuotiaille tarkoitettuja kerhoja, joissa leikitään, lauletaan, harjoitellaan kädentaitoja, ulkoillaan ja ihmetellään pieniä ja isoja asioita. Kristillinen kasvatus on kerhon punaisena lankana. Kerhon katkaisee eväshetki, jolloin lapset syövät omat kerhoeväänsä.

Päiväkerhot alkavat viikolla 33 elokuussa. Kerhot ovat kaksi kertaa viikossa.

*Nikkilän seurakuntakodilla maanantaina ja keskiviikkona klo 9.00-11.30

*Söderkullan kirkolla maananantaisin klo 13.00-15.30 ja perjantaisin klo 9.00-11.30

Päiväkerhoja ohjaavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset.

Päiväkerhomaksu on 30€ kausi. Taloudellisista syistä voi anoa maksuvapautusta.

Päiväkerhoon voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 30.6.2022.

Olemme yhteydessä päiväkerhopaikasta ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoittaudu tästä!

Varhaiskasvatus

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho kokoontuu arkisin yhden tai useamman kerran viikossa leikkimään, hiljentymään sekä toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat koulutetut seurakunnan työntekijät yhdessä lasten kanssa.

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.