Haku syksyn 2020 päiväkerhoihin on huhtikuussa 1.4.-30.4.

Kerhopaikkaa voi hakea lapselle, joka täyttää 3 vuotta ennen kerhokauden alkua 10.8.2020.

Lähetä HAKEMUSLOMAKE osoitteeseen: jani.turunen@evl.fi

Päiväkerhopaikkaa haetaan perheen jokaiselle lapselle erikseen. Päiväkerho perustetaan, mikäli ryhmään on riittävästi hakijoita. Jos ryhmä on täynnä, voidaan tehty hakemus jättää jonoon. Päiväkerhopaikasta ilmoitetaan kotiin sähköpostilla toukokuun aikana.

Lisätietoja antaa

Lapsi- ja perhetyöntekijä
jani.turunen@evl.fi

KORONAN VUOKSI KAIKKI KERHOTOIMINTA ON TOISTAISEKSI TAUOLLA!

Voit seurata meitä kuitenkin somesta:

Facebook: Sipoon suom lapset ja perheet

Facebook: Sipoonsuomalainenseurakunta

Youtube: Kirkko Sipoossa - kyrkan i Sibbo

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista.

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho kokoontuu arkisin yhden tai useamman kerran viikossa leikkimään, hiljentymään sekä toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat koulutetut seurakunnan työntekijät yhdessä lasten kanssa.

TÄMÄN HETKISET PÄIVÄKERHOT:

Nikkilän päiväkerho

seurakuntatalon päiväkerhotiloissa Iso Kylätie 1
maanantaisin klo 8.30-11.30 ja keskiviikkoisin klo 13-16.

Ohjaajina:
Jani Turunen - 044 906 6818
Sirpa Pihlasvuori - 040 652 6138

Söderkullan päiväkerho

Söderkullan kirkon päiväkerhotiloissa Neiti Miilin tie 2
maanantaisin klo 13-16 ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Ohjaajina:
Sirpa Pihlasvuori - 040 652 6138
Sebastian Jokinen

Lisää päiväkerhoista:

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon toimintaa 3–5 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhoon otetaan lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta. Nuoremmat lapset pääsevät mukaan kesken kautta täytettyään kolme vuotta, mikäli paikkoja on vapaana halutussa kerhopaikassa.

Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Leikkiminen, liikkuminen, käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Myös hiljentyminen, käsien ristiminen rukoukseen ja yhteinen laulu kuuluvat päiväkerhojen rutiineihin.

2 päivän kerho 40€/ lukukausi.
Taloudellisista syistä voi hakea vapautusta.

Tervetuloa kerhoihin, nähdään!

Lisätietoja saa Janilta
jani.turunen@evl.fi / 044 906 6818

Haku syksyn päiväkerhoihin on alkanut!