Pappila

Sipoon Pappila

Kuninkaantie 28, 04130 Sipoo

Pappila

Pappila on ollut samassa paikassa jo 1400-luvun alusta, mahdollisesti jo 1200-luvulla. Vuodesta 1847 tähän päivään asti sitä on käytetty seurakunnan toimintaan. Seurakunnan piirejä kokoontuu täällä, ja tilaa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin kuten kastejuhlia varten ja muistotilaisuuksiin.

Tämän päivän Pappilan edeltäjä on 1700-luvulta. Rakennus purettiin, mutta rakennettiin uudelleen maalaistaloksi, ja se on edelleen Kirkonkylässä edelleen.

Pappilan voi vuokrata eri tilaisuuksia varten.

Lisää tilan varaamisesta ja vuokrahinnat (kastekahvit seurakunnan tiloissa maksutta)

Varustus:

• Pappilassa on yksi Metoksen kaksoiskahvinkeitin ja tavallinen vedenkeitin. Kahvinkeittimen suodatinpapereita on keittiössä.
  • Termoskannuja on useita ja rst-tarjoilupannuja pari.
  • Tarjoilua varten on kahvikupit, asetit, mukit, juomalasit, lautaset, ruokalautaset ja ruokailuvälineet 30-40:lle, kakkulapioita sekä eri kokoisia tarjoiluvateja.
  • Ruuanvalmistusastioita ei ole.
  • Kylmäsäilytystä varten keittiössä on täysmittaiset jääkaappi ja kaappipakastin.
  • Keittiössä on normaali perheliesi, jossa on uuni ja Metoksen astianpesukone.
  • Kaikkien laitteiden käyttöohjeet löytyvät paikan päältä.

Muuta huomioitavaa

• Keittiön käyttö ei edellytä Hygieniapassia.
  • Seurakunnalla ei ole tarjota tarjoilu- tai keittiöhenkilökuntaa.
  • Liikuntarajoitteisia varten rakennuksessa on henkilönostin ja inva WC.

HUOM. Pappilan avain tulee noutaa itse Virastotalosta,
Taloustoimiston puolelta
 aukioloaikana ma-pe klo 9-12
Iso Kylätie 1, 04130 SIPOO (Nikkilä)

Kesä-elokuussa pappilassa toimii kesäkahvila, aukioloajoista tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa

Kuninkaantie 28, 04130 Sipoo

Pappilan iltahetki /peruttu

Kevätesitteessä virheellinen tieto, pahoittelut!

Kuninkaantie 28, 04130 Sipoo

Naisten keskustelu- ja raamattuilta

Keväällä kokoontumiset Pappilassa, luetaan psalmeja yhdessä, tervetuloa!