Pappila

Sipoon Pappila

Kuninkaantie 28 , 04130 Sipoo

Pappila

Pappila on ollut samassa paikassa jo 1400-luvun alusta, mahdollisesti jo 1200-luvulla. Vuodesta 1847 tähän päivään asti sitä on käytetty seurakunnan toimintaan. Seurakunnan piirejä kokoontuu täällä, ja tilaa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin kuten kastejuhlia varten ja muistotilaisuuksiin.

Tämän päivän Pappilan edeltäjä on 1700-luvulta. Rakennus purettiin, mutta rakennettiin uudelleen maalaistaloksi, ja se on edelleen Kirkonkylässä edelleen.

Pappilan voi vuokrata eri tilaisuuksia varten.

Lisää tilan varaamisesta ja vuokrahinnat (kastekahvit seurakunnan tiloissa maksutta)

Varustus:

• Pappilassa on yksi Metoksen kaksoiskahvinkeitin ja tavallinen vedenkeitin. Kahvinkeittimen suodatinpapereita on keittiössä.
  • Termoskannuja on useita ja rst-tarjoilupannuja pari.
  • Tarjoilua varten on kahvikupit, asetit, mukit, juomalasit, lautaset, ruokalautaset ja ruokailuvälineet 30-40:lle, kakkulapioita sekä eri kokoisia tarjoiluvateja.
  • Ruuanvalmistusastioita ei ole.
  • Kylmäsäilytystä varten keittiössä on täysmittaiset jääkaappi ja kaappipakastin.
  • Keittiössä on normaali perheliesi, jossa on uuni ja Metoksen astianpesukone.
  • Kaikkien laitteiden käyttöohjeet löytyvät paikan päältä.

Muuta huomioitavaa

• Keittiön käyttö ei edellytä Hygieniapassia.
  • Seurakunnalla ei ole tarjota tarjoilu- tai keittiöhenkilökuntaa.
  • Liikuntarajoitteisia varten rakennuksessa on henkilönostin ja inva WC.
  • HUOM! Pappilassa ei ole mahdollista tarjota alkoholia lukuunottamatta alkumaljaa.

HUOM. Pappilan avain tulee noutaa itse Virastotalosta,
Taloustoimiston puolelta
 aukioloaikana ma-pe klo 9-12
Iso Kylätie 1, 04130 SIPOO (Nikkilä)

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Sipoon kirkko

Hiljaisuuden päivä

Joskus pienikin pysähtyminen ja hiljentyminen tuo lepoa. Tervetuloa hiljaisuuden päivään!

Naisten Raamattu- ja rukousilta

Naisten rukous ja raamattupiiri

Kuninkaantie 28, 04130 Sipoo

Sanan ja sävelen konsertti Sipoon kirkossa

Lokakuun Sanan ja sävelen ilta on Sipoon kirkossa.

Hiljaisuuden päivä

Kokoonnumme yhdessä hiljaisuuden ja hiljaisen rukouksen äärelle. Kaipaan valoasi, Herra!