Sipoon kirkon ikkunoiden ja ovien kunnostaminen 2022

Keväällä ja kesällä Sipoon kirkon ikkunat ja ulko-ovet korjataan ja maalataan. Työt on aloitettu ja korjaukset kestävät syyskuulle asti. Kunnostus pyritään tekemään niin, että häiriöt seurakunnan jumalanpalveluksiin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin olisivat mahdollisimman pieniä. Kirkkoa ei voi enää varata esimerkiksi vihkimistä varten tulevana kesänä.

Urakoitsijana toimii Groma Oy ja valvojana toimii Frontago Oy. Yhteistyössä mukana Museovirasto.

Tilojen varaaminen

• Kun haluat viettää perhejuhlaa, esimerkiksi ristiäisiä, merkkipäiviä tai rippijuhlia seurakunnan tiloissa, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon
  • Tiloja saa varata aikaisintaan 6kk ennen tilaisuutta.
  • Huom. erityispäivät: emme anna perhejuhliin tilojamme, pappia tai muita työntekijöitä kiirastorstaina, pitkäperjantaina ja sitä seuraavana lauantaina, pyhäinpäivänä, 24.12. ja 25.12.
  • Jos haluat vuokrata tiloja muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä kiinteistöpäällikköön.
  • Huom. seurakuntatiloissa ei ole lupa tarjoilla alkoholia lukuunottamatta alkumaljaa. Lisäksi kaikki tilamme ovat savuttomia.

Hinnasto löytyy tästä linkistä.

Kasteeseen ja vihkimiseen

• Sipoon kirkko, Kuninkaantie 19
  • Vanha kirkko, Brobölentie 68
    Vanha kirkko on avoinna tilaisuuksia varten juhannuksesta elokuun loppuun
    (Kirkossa ei ole lämmitystä, joten sitä käytetään lähes yksinomaan kesäisin)
  • Söderkullan kirkko

Siunaustilaisuuteen

Kastekahvit, hääjuhla ja muistotilaisuudet seurakunnan tiloissa:

Huom. kastekahveista seurakunnan tiloissa ei peritä vuokraa!

• Pappila, Kuninkaantie 28
  • Seurakuntatalon salit, Iso Kylätie 1
    Iso sali (140 henkilöä)
    Uusi sali (70 henkilöä)