Lue tästä ajankohtaisista koronarajoituksista myös tilojen varaamiseen liittyen

Tilojen varaaminen

• Kun haluat viettää perhejuhlaa, esimerkiksi ristiäisiä, merkkipäiviä tai rippijuhlia seurakunnan tiloissa, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon
  • Tiloja saa varata aikaisintaan 6kk ennen tilaisuutta.
  • Huom. erityispäivät: emme anna perhejuhliin tilojamme, pappia tai muita työntekijöitä kiirastorstaina, pitkäperjantaina ja sitä seuraavana lauantaina, pyhäinpäivänä, 24.12. ja 25.12.
  • Jos haluat vuokrata tiloja muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä kiinteistöpäällikköön.
  • Huom. seurakuntatiloissa ei ole lupa tarjoilla alkoholia lukuunottamatta alkumaljaa. Lisäksi kaikki tilamme ovat savuttomia.

Hinnasto löytyy tästä linkistä.

Kasteeseen ja vihkimiseen

• Sipoon kirkko, Kuninkaantie 19
  • Vanha kirkko, Brobölentie 68
    Vanha kirkko on avoinna tilaisuuksia varten juhannuksesta elokuun loppuun
    (Kirkossa ei ole lämmitystä, joten sitä käytetään lähes yksinomaan kesäisin)
  • Söderkullan kirkko

Siunaustilaisuuteen

Kastekahvit, hääjuhla ja muistotilaisuudet seurakunnan tiloissa:

Huom. kastekahveista seurakunnan tiloissa ei peritä vuokraa!

• Pappila, Kuninkaantie 28
  • Seurakuntatalon salit, Iso Kylätie 1
    Iso sali (140 henkilöä)
    Uusi sali (70 henkilöä)