KIRKKOMUSKARI KÄYNNISTYY TAAS SYKSYLLÄ 2021

Tervetuloa ilmoittautumaan kirkkomuskarin syyskaudelle 2021!

Söderkullan kirkkomuskariryhmä kokoontuu KESKIVIIKKO-aamupäivisin Söderkullan kirkolla, kirkkosalissa (Neiti Miilin Tie 2)
Kerhokausi ALKAA lokakuussa viikolla 40 ja PÄÄTTYY joulukuussa viikolla 49.

Nikkilän kirkkomuskariryhmä kokoontuu PERJANTAI-aamupäivisin, Kirkonkylän seurakuntatalon isossa salissa (Iso Kylätie 1)
Kerhokausi ALKAA lokakuussa viikolla 40 ja PÄÄTTYY joulukuussa viikolla 49.

Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan ryhmien muodostuttua.

HAE MUKAAN TÄSTÄ

Kirkkomuskari on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille.

Yhteen ryhmään mahtuu 10 lasta aikuisineen ja ryhmät kokoontuvat kerran viikossa noin puolen tunnin ajan.

Kirkkomuskarit ovat maksullisia 30 €/lapsi/lukukausi, sisarusalennus -50 %.
(Mahdollista saada maksuvapautus diakoniatyön kautta.)

Huom! Mahdollisten uusien koronarajoitusten vuoksi voimme joutua muuttamaan tai perumaan toimintaa.

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarit tukevat vanhempia lasten kristillisessä kasvatuksessa

Kirkkomuskarit tutustuttaa lasta ja perhettä niin hengellisiin lauluihin kuin kotiseurakuntaan ja sen toimintaan. Kirkkomuskarin kautta myös kotiin viedään roppakaupalla iloa, hyvää tuulta ja vuorovaikutusta, virsiä, lauluja ja kirkkovuotta.

Muskarissa musiikki on ilon tuoja, mutta myös kehityksen tuki. Se on musiikkikasvatusta, jonka tavoitteena on kehittää ja vahvistaa monipuolisesti muun muassa lapsen itseilmaisua, sosiaalisia taitoja, rytmitajua sekä keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja.

Muskarissa lapsi saa käyttää kaikkia aistejaan musiikin maailmaan tutustuessaan. Siellä paitsi lauletaan ja soitetaan, myös loruillaan, katsellaan, kuunnellaan ja liikutaan.