HUOM!

Seurakunnan toimintaa on PERUTTU 31.01.2021. asti!

Seuraathan tapahtumakalenteriamme! Lue lisää: uutisista.

Kirkkomuskari

KEVÄTKAUSI 2021

• Söderkullan kirkkomuskariryhmä kokoontuu TIISTAI-aamupäivisin Söderkullan kirkolla, kirkkosalissa (Neiti Miilin Tie 2)
    Kerhokausi ALKAA 19.1. ja PÄÄTTYY 27.4. KERHOKAUDEN ALOITUS JA LOPETUS RIIPPUU KORONARAJOITUKSISTA

• Nikkilän kirkkomuskariryhmä kokoontuu TORSTAI-aamupäivisin, Kirkonkylän seurakuntatalon isossa salissa (Iso Kylätie 1)
    Kerhokausi ALKAA 21.1. ja PÄÄTTYY 29.4. KERHOKAUDEN ALOITUS JA LOPETUS RIIPPUU KORONARAJOITUKSISTA

Viikolla 8 talviloman vuoksi EI MUSKARIA
Viikolla 12 Muskareiden TILALLA pääsiäiskirkko (ajankohta selviää myöhemmin)
Viikolla 17 Muskareiden LISÄKSI sunnuntaina 2.5. perhemessu Söderkullan kirkolla

Kirkkomuskarit ovat maksullisia (30€/kevätkausi/lapsi, sisarusalennus -50%)

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja yksi kerta kestää noin 30 minuuttia.

Lukukausimaksusta on mahdollista pyytää vapautusta taloudellisiin syihin vedoten.

Olethan yhteydessä sähköpostitse: jani.turunen@evl.fi

Kirkkomuskareihin ilmoittaudutaan

Kirkkomuskariin ovat tervetulleet kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa.

Yhteen ryhmään mahtuu 10 lasta aikuisineen.

Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, ryhmiä voidaan muodostaa useampia, ikäkausittain vauvaryhmästä 1-, 2- ja 3-vuotiaiden ryhmiin.

Kirkkomuskarit tukevat vanhempia lasten kristillisessä kasvatuksessa

Kirkkomuskarit tutustuttaa lasta ja perhettä niin hengellisiin lauluihin kuin kotiseurakuntaan ja sen toimintaan. Kirkkomuskarin kautta myös kotiin viedään roppakaupalla iloa, hyvää tuulta ja vuorovaikutusta, virsiä, lauluja ja kirkkovuotta.

Muskarissa musiikki on ilon tuoja, mutta myös kehityksen tuki. Se on musiikkikasvatusta, jonka tavoitteena on kehittää ja vahvistaa monipuolisesti muun muassa lapsen itseilmaisua, sosiaalisia taitoja, rytmitajua sekä keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja.

Muskarissa lapsi saa käyttää kaikkia aistejaan musiikin maailmaan tutustuessaan. Siellä paitsi lauletaan ja soitetaan, myös loruillaan, katsellaan, kuunnellaan ja liikutaan.

Kirkkomuskareita ohjaavat:

Lapsi- ja perhetyöntekijä