MIKÄ ON KIRKKOMUSKARI?

• Muskarissa musiikki on ilon tuoja, mutta myös kehityksen tuki. Se on musiikkikasvatusta, jonka tavoitteena on kehittää ja vahvistaa monipuolisesti muun muassa lapsen itseilmaisua, sosiaalisia taitoja, rytmitajua sekä keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja.

• Muskarissa lapsi saa käyttää kaikkia aistejaan musiikin maailmaan tutustuessaan. Siellä paitsi lauletaan ja soitetaan, myös loruillaan, katsellaan, kuunnellaan ja liikutaan.

• Kirkon muskarit myös tukevat vanhempia lasten kristillisessä kasvatuksessa. Se tutustuttaa lasta ja perhettä niin hengellisiin lauluihin kuin kotiseurakuntaan ja sen toimintaan.

Kirkkomuskariin ovat tervetulleet kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa!

Muskarin syyskausi alkaa syyskuussa vko 37 ja kestää joulukuuhun. Syyskausi maksaa 30 €/lapsi, sisarusalennus -50 %.
Mikäli tarvitsette taloudellista tukea maksun suhteen, olethan yhteydessä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin.

Yhteen ryhmään otetaan kymmenen ensimmäistä ilmoittautunutta. Jaamme lapset ryhmiin iän perusteella.

Saatte vahvistuksen ja osallistumisohjeet kirkkomuskaripaikasta sähköpostitse!
Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

NÄHDÄÄN MUSKARISSA! :)

MUSKARIRYHMÄT KOKOONTUVAT:
Maanantai-aamupäivisin NIKKILÄN KIRKONKYLÄLLÄ ja keskiviikko-aamupäivisin SÖDERKULLAN KIRKOLLA.

Vapaita paikkoja voit kysyä sähköpostitse lapsi- ja perhetyöntekijältä Jani.turunen @evl.fi

Kysy lisää:

Lapsi- ja perhetyöntekijä