KIRKKOMUSKARIT JATKUVAT!

Söderkullan kirkkomuskariryhmä kokoontuu 2 kertaa ULKOMUSKARINA 9.2. ja 16.2. klo 9.30-10. Lämmintä päälle, mutta liikutaan, leikitään ja lauletaan lämpimiksemme!

KESKIVIIKKO-aamupäiväryhmät alkavat 2.3.. Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin klo 9.15-9.45 ja klo 10-10.30 Söderkullan kirkolla, Nuorten tila alakerrassa (Neiti Miilin Tie 2). Viimeinen kerta 11.5. Söderkullan ryhmiä vetää Tiina-kanttori.

HUOM! Nikkilän kirkkomuskariryhmä alkaa pe 4.3.2022! Ryhmä kokoontuu PERJANTAISIN klo 9.30-10, Kirkonkylän seurakuntatalon isossa salissa (Iso Kylätie 1). NIkkilän ryhmää vetää perhediakoni Noora.

Muskariryhmät osallistuvat Vapunpäivän Helistinmessuun 1.5.klo 10 Söderkullassa. Messun jälkeen (n.klo 10.45) perheiden Vappubrunssi.

Ilmoittaudu mukaan!

HAE MUKAAN TÄSTÄ

Kirkkomuskari on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille.

Yhteen ryhmään mahtuu 8-10 lasta aikuisineen ja ryhmät kokoontuvat kerran viikossa noin puolen tunnin ajan.

Kirkkomuskarit ovat maksullisia 30 €/lapsi/lukukausi, sisarusalennus -50 %.
(Mahdollista saada maksuvapautus diakoniatyön kautta.)

Kirkkomuskari tukee lapsen kasvua ja kehitystä

Kirkkomuskarissa yhteinen musisointi tukee perheen vuorovaikutusta, ja opit uusia lasten hengellisiä lauluja, sekä liityt kotiseurakuntaan ja sen toimintaan. Kirkkomuskarin kautta myös kotiin viedään roppakaupalla iloa, hyvää tuulta ja vuorovaikutusta, virsiä, lauluja ja kirkkovuotta.

Kirkkomuskari on musiikkikasvatusta, jonka tavoitteena on kehittää ja vahvistaa monipuolisesti muun muassa lapsen itseilmaisua, sosiaalisia taitoja, rytmitajua sekä keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja.

Muskarissa lapsi saa käyttää kaikkia aistejaan maailmaan tutustuessaan. Siellä paitsi lauletaan ja soitetaan, myös loruillaan, katsellaan, kuunnellaan ja liikutaan.