HUOM!

Seurakunnan toimintaa on PERUTTU 30.4.2021 asti!

Seuraathan tapahtumakalenteriamme! Lue lisää: uutisista.

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi kevätkaudella 2021 ei järjestetä muskaria.

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarit tukevat vanhempia lasten kristillisessä kasvatuksessa

Kirkkomuskarit tutustuttaa lasta ja perhettä niin hengellisiin lauluihin kuin kotiseurakuntaan ja sen toimintaan. Kirkkomuskarin kautta myös kotiin viedään roppakaupalla iloa, hyvää tuulta ja vuorovaikutusta, virsiä, lauluja ja kirkkovuotta.

Muskarissa musiikki on ilon tuoja, mutta myös kehityksen tuki. Se on musiikkikasvatusta, jonka tavoitteena on kehittää ja vahvistaa monipuolisesti muun muassa lapsen itseilmaisua, sosiaalisia taitoja, rytmitajua sekä keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja.

Muskarissa lapsi saa käyttää kaikkia aistejaan musiikin maailmaan tutustuessaan. Siellä paitsi lauletaan ja soitetaan, myös loruillaan, katsellaan, kuunnellaan ja liikutaan.