PERHEKERHOJEN KEVÄTKAUSI 2022

Toistaiseksi kokoonnumme etäperhekerhona helmikuun ajan (ei hiihtolomalla) koronarajoitusten vuoksi.

ETÄPERHEKERHOT TIISTAISIN klo 10-11 ja TORSTAISIN 10-11, alkaen ti 1.2.2022, ja päättyen to 17.2.2022.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN! Linkki vie ilmoittautumislomakkeelle.

Etäperhekerhossa kokoonnutaan yhteen Teamsissa! Mukana uusi perhediakoni Noora ja lastenohjaajat Anne ja Sirpa. Aiheet ja teemat vaihtuvat, ensimmäisellä viikolla teemana ”vauvan uni”.

Kerhoon voi osallistua silloin, kun itselle sopii. Ilmoittautumalla alla olevan lomakkeen kautta kerran saat linkin tuntia ennen kerhoa sähköpostiisi. Seuraa kevään perhekerhotiedotusta, milloin pääsemme taas kohtaamaan livenä!

Kun taas voimme tavata kasvokkain, Nikkilän seurakuntatalolle ja Söderkullan kirkolle perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset vanhemman tai hoitajan kanssa. Lelut löytyvät paikan päältä ja lapset ovat oman vanhemman hoidossa. Yhdessä oloa ja arjen jakamista. Paikalla seurakunnan työntekijä.

1. Muista pitää turvaväliä (2 metriä)
2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä
3. Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta
4. Tule vain terveenä tilaisuuteen