LIITY KIRKKOON!

Kirkon jäseneksi otetaan kasteessa. Samalla liitymme asuinpaikkamme mukaiseen paikallisseurakuntaan. Kastettuna olemme osa myös maailmanlaajuista kirkkoa.

Kirkkoon liittyminen tapahtuu liittyjän henkilökohtaisella ilmoituksella siinä seurakunnassa, jota vastaavassa kunnassa liittyjällä on kotikuntalain mukainen kotikunta. Henkilö ei saa olla samanaikaisesti kahden tai useamman uskonnollisen yhdyskunnan jäsen.

Jos sinut on kastettu, olet käynyt rippikoulun, asut Sipoossa ja olet täyttänyt 18 vuotta voit liittyä kirkkoon täyttämällä Sipoon suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastossa ilmoituksen uskonnolliseen yhdyskuntaan liittymisestä. Kirkkoherranvirasto sijaitsee Kirkonkylällä (Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo) ja on avoinna ma-pe 9-12.

Kirkkoon voi liittyä myös täyttämällä sähköisen lomakkeen kirkon sivuilla. Samalla sivustolla on myös lisää tietoa kirkkoon liittymisestä ja uskonnonvapauslaista. 

Liity kirkkoon

Mikäli sinua ei ole kastettu tai et ole käynyt rippikoulua ja asut Sipoossa, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, josta saat tarkempaa tietoa asiaan liittyen.