Palaute Sipoon suomalaiselle seurakunnalle

Askarruttaako mieltäsi jokin kirkkoon tai erityisesti Sipoon suomalaiseen seurakuntaan liittyvä kysymys? Haluatko antaa palautetta seurakunnan toiminnasta? Tai kenties haluat ehdottaa jotakin hyvää ideaa toteutettavaksi? Haluatko vastauksen johonkin hengelliseen kysymykseen? Voit kysyä, kommentoida ja antaa palautetta alla olevalla lomakkeella. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Mikäli toivotte, että palautteeseenne vastataan, jättäkää sähköpostiosoitteenne, kiitos.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.