Toimintaa aikuisille

Seurakuntamme aikuistyön tavoitteena on, että mahdollisimman moni eri-ikäinen aikuinen voisi erityyppisen toiminnan kautta tuntea kuuluvansa seurakuntaan ja palvella omilla lahjoillaan. Tai olla vain mukana. Seurakuntayhteys vahvistaa kristillistä identiteettiä ja antaa uskosta Kristukseen kumpuavaa rohkaisua elämään.

Olet tervetullut mukaan myös aikuistyön työryhmään suunnittelemaan ja ideoimaan!

Jos jokin ryhmä kiinnostaa sinua, olet sydämellisesti tervetullut katsomaan, onko ryhmä sinua varten!

Piirit ja ryhmät ovat suurimmaksi osaksi kesätauolla, syksyn 2018  aloitusaikataulut ilmestyvät kesän aikana, ja niitä päivitetään tähän. Tervetuloa messuihin, jumalanpalveluksiin, konsertteihin ja muuhun kesän toimintaan!

RAAMATTUPIIRIT:

• Nikkilän raamattupiiri (Ilosanomapiiri) tiistaisin klo 18.30 - 20.30 Nikkilän kirkonkylän srk-talolla
  • Miesten raamattupiiri eli Äijäpiiri joka toinen torstai klo 18.30-20.00 Nikkilän kirkonkylän srk-talolla
  • Söderkullan raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18-19 Palvelutalo Lindassa (Amiraalintie 6)
  • Naisten raamattu- ja keskusteluryhmä joka toinen maanantai klo 18.30 kodeissa, yhteyshenkilö Anne Pircklén.

KIRJAPIIRI

Kirjapiiri kokoontuu Nikkilän kirkonkylän srk-talolla kerran kuukaudessa, tiistaisin klo 18.30.
Syksy 2018:

OLOHUONE

kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10-12.30 srk-talolla. Olohuoneessa oleskellaan kotoisasti keskustellen.

YHTEINEN LOUNAS

kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 11.30-12.30, 6 €/aikuiset, 2 €/lapset 3v. ylöspäin (lähetystyölle).

PAPPILAN SANA JA SÄVEL

Kuukauden 2. tiistai klo 18-20 Pappilassa (Kuninkaantie 28). Musiikkia, rukousta ja vapaata keskustelua Sanan äärellä ja iltapalaa.
Tervetuloa laulamaan ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa. Nähdään! -pastori Aija Wist
Syyskausi 2018:

WANHA KELLARI (nuorten aikuisten illat)

TIISTAIKAHVIT

Tervetuloa juttelemaan ja tapaamaan tuttuja! Tarjolla on kahvia/teetä ja leipää, hinta 2 € (Yhteisvastuukeräyksen hyväksi).

LAULAVA KUPPILA

Laulavassa kuppilassa lauletaan yhdessä ja vaihdetaan kuulumisia kahvikupin äärellä joka viikko.
Syyskausi 2018 alkaa:

NÄPPÄRÄT NÄPIT

Näppärät näpit kokoontuvat käsitöiden ja yhteisen juttelun pariin. Se on vapaamuotoinen käsityökerho, missä heiluvat mm. puikot ja virkkuukoukut. Se on ryhmä, jossa pidetään hauskaa, keskustellaan sekä jaetaan tietoja ja kokemuksia omien käsitöiden parissa. Kaikki ovat tervetulleita käsityötaidosta riippumatta! Näppärät Näpit ei ole ohjattua toimintaa.
Näppärät Näpit kokoontuu viikottain, syyskausi 2018 alkaa:

TEHDÄÄN YHDESSÄ -RYHMÄ

Tiistaisin klo 13.00–15.30 Nikkilän kirkonkylän srk-talolla, ti 9.1. alkaen joka toinen parillinen viikko.
Ryhmään voi tulla juttelemaan ja tapaamaan muita sekä halutessaan valmistamaan tuotteita myyjäisiä varten. Käsitöitä tehdään erilaisin tekniikoin. Ryhmä on kaikille avoin ja siihen voi liittyä kesken kauden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!
Lisätietoja Diakoni Eea Korhonen, eea.korhonen@evl.fi
Syyskausi 2018 alkaa:

MIETE-RYHMÄ

Joka toinen maanantai (parittomat viikot) klo 13-14.30 Nikkilän kirkonkylän srk-talon pienessä salissa.
Ryhmä on avoin mielenterveyskuntoutujille. Tarjolla kahvia ja keskustelua ajankohtaisista asioista.
lisätietoja diakoni Riitta Vanhalalta. Syyskausi 2018 alkaa:

PÄIVÄPIIRI

Kokoontuu Nikkilän kirkonkylän srk-talolla (Iso Kylätie 1) kerran kuukaudessa.
Kokoontumiset 2018: 12.6., 10.7., 14.8., 11.9., 9.10., 13.11. ja 11.12.

SIIONINVIRSISEURAT

Ke 15.8. klo 18.30  Järjestää Helsingin Mikaelin seurakunta, Östersundomin kirkko, Kappelitie 60, Helsinki.

Tähtianikset, kanelitangot ja piparit

Kimppakyydillä seurakunnan tilaisuuksiin!

Seurakunnan tilaisuuteen tilattu kimppataksi, jonka kyydissä matkustaa vähintään kaksi henkilöä, maksaa yhdensuuntaiselta matkalta 3€ / henkilö. Loppusumman taksimatkasta maksaa seurakunta. Voit tilata taksin etukäteen:

p. 050 341 1919 tai toimisto@taxisipoo.fi