Ajankohtaista seurakunnasta

Pirkko Komulainen Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi

1.6.2018 11.03

Pirkko Komulainen

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

"Hei!

Olen Pirkko Komulainen, Söderkullan kirkon yhteisötyöntekijä. Olen valmistunut nuorisotyönohjaajaksi vuonna 1988 ja tehnyt siitä asti nuorisotyötä seurakunnassa. Sipoossa olen ollut 2011 lähtien ja osa työstäni on näinä vuosina ollut Etelä-Sipoossa tehtävä nuorisotyö. Yhdessä tekeminen on minulle tärkeää ja sitä olen saanut oppia esim. rippikoulujen ja isostoiminnan kautta. Nyt saamme olla yhdessä suunnittelemassa ja toteuttamassa yhteistä työtä Söderkullan kirkossa. Yhdessä me teemme Söderkullan kirkon. Ollaan yhteydessä!"

Pirkko Komulainen
yhteisötyötekijä