Ajankohtaista seurakunnasta

Työpaikka avoinna: Hautaus- ja kiinteistötoimen, vihertöiden sekä kirkollisten toimitusten tukitehtävien osaaja

6.6.2018 14.09

Hautaus- ja kiinteistötoimen, vihertöiden sekä kirkollisten toimitusten tukitehtävien osaaja Sipoon seurakuntayhtymään

Sipoon suomalainen seurakunta ja Sibbo svenska församling muodostavat yhdessä Sipoon seurakuntayhtymän, jossa on jäseniä yhteensä n. 14 600.

Sipoon seurakuntayhtymässä haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2018 – 31.1.2020 monipuolista osaajaa hautaustoimen, kiinteistötoimen, sekä vihertöiden ja kirkollisten toimitusten monipuolisiin tehtäviin. Työsuhde alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää joustavuutta eri työtehtävien välillä sekä eri työtehtävien hallintaa ja halua oppia uutta. Monipuolinen työkokemus ja soveltuva koulutus, esim. suntion ammattitutkinto, puutarha-alan tai kiinteistöalan koulutus, edesauttaa tehtävien menestyksellistä hoitamista. Tehtävien hoito edellyttää molempien kotimaisten kielten tyydyttävää suullista osaamista sekä ajokorttia.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmä 401:n mukaan (+2 % Sipoo-lisä).

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen työsuhteen alkamista esittää hyväksytty lääkärintodistus.

Hakemukset toimitetaan torstaihin 21.6.2018 klo 16 mennessä osoitteella: Sipoon seurakuntayhtymä, kiinteistöpäällikkö Timo Yrjönen, Iso Kylätie 1, 04130 SIPOO tai sähköpostitse osoitteella timo.yrjonen@evl.fi. Todistusjäljennökset pyydetään tarvittaessa.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Timo Yrjönen, p. 050 337 6536.