Hyppää sisältöön

ILMOITTAUTUMINEN VUODEN 2024 RIPPIKOULUIHIN 9.-31.10.2023.  Rippikouluasioissa voit ottaa yhteyttä rippikoulupappi Mirkkoon: mirkko.vonhintze@evl.fi / p. 050 566 3687

-ILMOITTAUTUMISOHJEET-

1. Lue ohjeet huolellisesti. 

  • Mieti, mitkä ryhmät ovat sinulle mahdollisia. 
  • Valitse vähintään kolme ryhmää. 
  • Kaikkien ykköstoivetta ei voida täyttää. 
  • Muista keskustella huoltajiesi kanssa asiasta.

2. Mieti, kenen kaverisi kanssa haluat samaan ryhmään. 

  • Pidä huoli siitä, että ryhmätoiveenne ja niiden järjestys ovat kaverisi kanssa tismalleen samat. Kaveritoiveet ilmoitetaan kaverikoodilla (kts. alta).

3. Täytä ilmoittautumiskaavake netissä 9.-31.10. 

  • Se löytyy tältä sivulta ilmoittautumisajan alkaessa

4. Jää odottamaan tietoa ryhmäjaosta

  • Saat tiedon viimeistään 17.11. Tiedot ryhmäjaosta laitetaan sähköpostilla.

 

Ilmoittautuminen vuoden 2024 rippikouluihin on päättynyt. Mikäli vielä haluat mukaan, ota yhteyttä rippikoulupappi Mirkko von Hintzeen (mirkko.vonhintze@evl.fi, 050 566 3687)

Kaverikoodi ja kuinka se toimii

Kaverikoodi on netti-ilmoittautumisessa käytettävä merkkisarja, joka ”sitoo” kaverit yhteen. Tämä edellyttää sitä, että ryhmätoiveet ja niiden järjestys ovat täsmälleen samat. Kaverikoodilla voi muodostaa kahden tai kolmen kaverin ryhmiä.

Käytännössä kaverikoodi toimii niin, että yksi porukasta ilmoittautuu ensin. Lähetettyään ilmoittautumislomakkeen, hän saa kaverikoodin. Tämän koodin hän antaa yhdelle tai kahdelle kaverilleen, jotka käyttävät sitä omassa ilmoittautumisessaan. Kaverikoodia voi käyttää vain kaksi kertaa, eli se kannattaa antaa vain niille, jotka eniten haluat samaan ryhmään. Kaverikoodia ilmoittautumisessa käyttänyt ei enää saa uutta koodia. Kaverikoodilla ei voi siis luoda ”ketjutettuja” ryhmiä. Maksimissaan kolmen henkilön ryhmät huomioidaan ryhmäjaossa.
 

Tiedot ryhmävalinnoista saat 17.11.2023!

nuotion äärellä
virsikirjat

Ota yhteyttä

kappalainen

Julistuksen ja musiikin esihenkilö, Etelä-Sipoon aluepappi

Nuorisotyönohjaaja

Virkavapaalla