Kirkkovuosipeli

Koronaviruksesta johtuen kaikki kouluikäisille suunnattu toiminta on toistaiseksi peruttu!!! Lisätietoja tästä

Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

KESÄ 2020

Kesäkerhot 7-10 -vuotiaille

1.-5.6.Nikkilässä Nuorten Kellarilla (srk-talo)

8.-12.6. Söderkullassa Söderkullan kirkolla

Suosituissa kesäkerhoissa ma-pe klo 9-15 leikitään, liikutaan,
askarrellaan, puuhataan monenlaista sekä hiljennytään Taivaan Isän edessä.
Molemmilla viikoilla tehdään retki.
Hinta 50€ / vko (maksu sis. ohjelma, lounas, välipala)
Tänä kesänä otetaan mukaan poikkeuksellisesti vain 15 lasta!

Lisätietoja ja Ilmoittautumiset viimeistään 22.5. jani.turunen@evl.fi / 044 906 6818
HUOM, Ilmoittautuessa tulee kertoa; kumpaan kerhoon ilmoitat, kerholaisen nimi, syntymäaika, osoite, mahdolliset erityisruokavaliot ja onko jotakin erityistä, mitä kerhon ohjaajien tulisi tietää, sekä laskun saajan nimi.

Leiri Papinsaaressa 21.-23.8.

7-10 vuotiaiden leirillä on monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa sekä hiljentymistä
Taivaan Isän edessä. Hinta 40€, Ilmoittautumiset 24.7. mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Sanskulta: sanna.rauhala@evl.fi, p. 050 469 6806.
Muista kertoa ilmoittautuessa mistä leiristä on kyse, leiriläisen nimi, ikä ja mahdolliset ruokarajoitukset
tai muut huomioitavat asiat sekä huoltajan ja/tai laskunsaajan osoite ja puhelinnumero.

Sisarusalennus on 5€. Leirimaksuista on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisin perustein.

Syksyn 2020 leirit

2.-4.10. 10-14 vuotiaiden leiri Parinpellossa (Ilmoittautuminen 24.8.- 13.9.) Leirin hinta

31.10.-1.11. 7-9 vuotiaiden leiri Nilsaksessa (Ilmoittautuminen 24.8.-16.10.) Leirin hinta 30€

Leirillä on monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa sekä hiljentymistä Taivaan Isän edessä.

Lapset, Piirustus, Vapaa Piirto, Rivit, Tyttö, Poika

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Tällä hetkellä ei ole kerhoja. Toivottavasti tilanne korjautuu.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen!

AVOIMET OVET KOULULAISILLE

Söderkullan kirkolla on ovet auki alakoululaisille tiistaisin klo 12.30-16.00. Voit tulla kirkon alakertaan oleilemaan, pelaamaan ja tekemään läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Avoimia ovia ei ole koulujen loma-aikoina. Syksyn viimeiset avoimet ovet ovat ti 17.12. ja vuodenvaihteen jälkeen jatketaan ti 7.1.

Kirkonkylän seurakuntalon nuorten Kellarissa ovet ovat auki koulupäivinä torstaisin klo 12.30-16. Myös kellarilla voi oleilla, pelailla ja tehdä läksyjä. Tarjolla on myös pientä välipalaa ja paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Syksyn viimeiset avoimet ovet ovat to 19.12. ja vuodenvaihteen jälkeen jatketaan to 9.1.

LAPSIKUORO VÄLKE

Kuoro on erityisesti alakoululaisille lapsille tarkoitettu, joukossamme on niin vasta-alkajia kuin useamman vuoden kuoroa harrastaneita. Kuoron lukukausi pitää sisällään harjoitusten lisäksi jumalanpalveluksissa ja seurakunnan eri tilaisuuksissa esiintymisiä, sekä hauskaa yhdessä oloa.

Harjoittelemme torstaisin
Söderkullan kirkossa klo 15-15.45 (Neiti Miilintie 2)
Kirkonkylän seurakuntatalolla klo 16-16.45 (Iso Kylätie 1)

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen, toivomme mukaan paljon uusia kuorolaisia iloitsemaan
yhteisestä lauluharrastuksesta!

Lisätietoja kanttori Tiinalta 050 520 5805 tai tiina.paloniemi@evl.fi

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

lapset