Uutislistaukseen

Haemme osa-aikaista toimistosihteeriä työyhteisöömme!

Sipoon suomalainen seurakunta hakee

osa-aikaista (30 h/vko; 82,8 %) tiedotukseen suuntautunutta toimistosihteeriä vakituiseen työsopimussuhteiseen tehtävään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sipoon suomalainen seurakunta muodostaa Sipoon seurakuntayhtymän yhdessä Sibbo svenska församlingin kanssa. Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työympäristön, jossa tavoitteena on jatkuvasti uudistua ja rakentaa yhteisöllisyyttä. Työyhteisöömme kuuluu yhteensä parikymmentä työntekijää. Lisäksi toimistosihteeri toimii yhteistyössä seurakuntayhtymämme muiden yksiköiden kanssa.  

Tehtävä sijoittuu suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston työympäristöön ja siinä painottuu myös viestinnän tukeminen. Pääasiallisia tehtäviä ovat kirkkoherranviraston asiakaspalvelu seurakuntasihteerin kanssa, henkilöstön tehtävien tukeminen sekä osallistuminen viestinnän tehtäviin tiedottajan kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. kirkollisiin toimituksiin ja tilavarauksiin liittyvä asiakaspalvelu, osto- ja myyntilaskujen käsittely, arkistointi, viikoittaisen lehti-ilmoituksen kokoamista ja muita viestintää tukevia tehtäviä sekä muita yleisiä sihteerin tehtäviä. Toimistosihteerin esihenkilö on kirkkoherra.

Edellytämme sinulta toimistotyön tuntemusta, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimitaitoja, nopeaa omaksumiskykyä, huolellisuutta sekä viestinnän osaamista. Lisäksi arvostamme tietojärjestelmien osaamista, seurakuntatyön tuntemista sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Graafisen alan osaaminen katsotaan eduksi, samoin erinomainen suomen kielen taito.

Tuemme työntekijöiden vuosittaista kouluttautumista. Työntekijämme ovat oikeutettuja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuun, ja meillä on hyvät työterveyspalvelut.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa tai vastaavaa ammatillista osaamista. Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan (vähintään 1980 €/kk; huomioitu osa-aikaisuus). Peruspalkan lisäksi maksetaan harkinnanvaraista euromääräistä kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella (enintään 265 €/kk; huomioitu osa-aikaisuus). Työntekijältä edellytetään evankelis-luterilaisen kirkon jäsenyyttä ja konfirmaatiota.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa ti 23.5.2023 klo 12.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen elisa.varkemaa@evl.fi. Ensimmäisellä kierroksella käytetään Teams- tai videohaastattelua. Lopulliset haastattelut järjestetään Sipoossa pe 26.5.2023 klo 12- ja ti 30.5.2023 klo 14-.

 

Lisätietoja antaa kirkkoherra Juha Ilonen, puh. 050 545 5886, juha.ilonen@evl.fi. (15.5.2023 asti) ja vs. kirkkoherra Elisa Varkemaa, p. 040 627 8667, elisa.varkemaa@evl.fi (ajalla 16.5.-23.5.2023).

Juha Ilonen
Juha Ilonen
Lääninrovasti, kirkkoherra

6.5.2023 19.50