Ajankohtaista seurakunnasta

Turistioppaaksi kirkkoon? Kesätyötä tarjolla opiskelijoille

19.2.2019 11.19

Sipoon seurakuntayhtymä hakee kesän ajaksi kielitaitoisia opiskelijoita oppaiksi Sipoon kirkkoihin!

”Haemme turistioppaita Sipoon kirkkoihin kesällä 2019 ja tähän tehtävään etsimme sinua ulospäin suuntautunut, ihmisten kanssa mielellään töitä tekevä ja kielitaitoinen opiskelija!

Vanhaan kirkkoon tarvitsemme oppaan heinä-elokuun ajaksi (koulujen alkuun asti) ja Sipoon kirkkoon kesä-heinä-elokuuksi (koulujen alkuun asti). Työaika on arkisin klo 10-18 sisältäen lounastauon. Viikonloput ja arkipyhät/aatot vapaat.

Työssä tarvitaan riittävää suomen, ruotsin ja englannin suullista taitoa opastaa turisteja ja vastata esille tuleviin kysymyksiin. Saksan ja muiden vieraiden kielien osaaminen katsotaan eduksi. Kirkkojemme historia pitää hallita, sen opiskeluun saa meiltä materiaalin. Kirkoissa on monilla kielillä lyhyet esitteet.

Palkkaus Kirkon työehtosopimusten mukaisesti.”

Hakemukset voi lähettää 10.3. mennessä kiinteistöpäälliköllle, häneltä saa tarvittaessa myös lisätietoja.

Timo Yrjönen
kiinteistöpäällikkö/fastighetschef