Ajankohtaista seurakunnasta

TIEDOTE 18.10.2020 / covid-tartunta ja toiminnan peruuttaminen viikolla 43

19.10.2020 08.48

TIEDOTE 18.10.2020

Yhdellä Sipoon suomalaisessa seurakunnassa toimivalla henkilöllä on todettu COVID-19 -tartunta, ja tämän johdosta myös muita henkilökuntaan kuuluneita on hakeutunut testeihin ja karanteeniin. Koska sairastuminen todettiin syyslomaviikolla, ei altistuneita ulkopuolisia juuri ole. Sipoon kunnan tartuntatautiyksikkö on tietoinen tartunnasta, ja ottaa yhteyttä mahdollisiin altistuneisiin.

Vastuullisena toimijana suljemme viikosta 43 alkaen (maanantaista 19.10. lähtien) seurakuntamme viikkotoimintaa, ja käynnistämme toimintaa rajoitetusti, kun henkilökuntaamme kuuluvien testitulokset ovat saapuneet ja karanteeni päättynyt. Jumalanpalvelukset ja sovitut kirkolliset toimitukset pystytään pitämään, eikä niiden osalta tarvitse tehdä muutoksia. Toimintaan osallistuvia pyydämme noudattamaan turvavälejä, pesemään ja desinfioimaan kädet sekä käyttämään omaa kasvomaskia. Lisäksi muistutamme, että sairaana ei tilaisuuksiin voi osallistua.

Viikkotoiminnan peruuntumisesta ja mahdollisesta käynnistämisestä tiedoteaan seurakunnan kotisivuilla (www.sipoonsuomalainenseurakunta.fi), Sipoon sanomissa sekä seurakunnan Facebook-sivulla. Pyydämme ystävällisesti seuraamaan näitä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa kirkkoherra Juha Ilonen, p. 050 545 5886 / juha.ilonen@evl.fi
Tarvittaessa voitte kääntyä myös kirkkoherranviraston henkilökunnan puoleen p. 09 239 1525 ma-pe 9-12 / sipoon.suomalainen.seurakunta@evl.fi

TOIMINTAA PERUTTU VIIKOLTA 43:

Kirkkomuskari

• maanantai 19.10. Nikkilä