Ajankohtaista seurakunnasta

Kirkon keskusteluapu - älä jää yksin

26.10.2020 13.32

Moni apua hakenut on nyt ahdistunut. Vastaamon tietomurto loukkaa syvästi ihmisten tietosuojaa, ja herättää huolta ja häpeää. Me jokainen tarvitsemme elämässä toistemme apua. Ammattiavun puoleen kääntyminen ei ole häpeä, vaan osoittaa rohkeutta käsitellä vaikeita asioita. Meistä moni on ollut tämän avun varassa.

Jos nyt olet ahdistunut siitä, ovatko tietosi levitetty, älä jää yksin. Jos sinua lähestytään asialla, tee sähköinen rikosilmoitus Poliisille (ei käytössä yöaikana klo 23-06), Apua saat myös Rikosuhripäivystyksen sivuilta (www.riku.fi). Ympärivuorokautinen kriisipuhelin (Suomen Mielenterveys ry) päivystää numerossa 09-25250111.

Seurakunta ja kirkko tarjoaa myös sinulle keskusteluapua. Voit ottaa yhteyttä kirkon Palvelevaan puhelimeen tai kirkon keskusteluapuun. Voit soittaa vaikka nimettömänä tuntemattomasta numerosta seurakuntamme papille tai diakoniatyöntekijälle - olemme sinua varten! Et ole yksinhuolesi kanssa. Tämän kaiken kokee rinnallasi myös lukematon määrä muita tämän rikoksen uhreja.

Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä

Kirkon keskusteluavun Palveleva puhelin 0400 22 11 80 on avoinna joka ilta klo 18 - 24.
Ruotsinkielinen Palveleva puhelin on 0400 22 11 90 on avoinna klo 20-23.

Voit soittaa vaikka nimettömänä tuntemattomasta numerosta seurakuntamme papille tai diakoniatyöntekijälle - olemme sinua varten! Et ole yksinhuolesi kanssa. Tämän kaiken kokee rinnallasi myös lukematon määrä muita tämän rikoksen uhreja. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä

Kirkon keskusteluapu (linkki kirkon keskusteluavun sivulle)